Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 12

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214

Блок управління додаткового Rapid Tractor

Привіт, це блок управління, який вас sappiata обманює тільки сигнал rail? Можна збільшити 60/70 к.с., тільки з rail?
    Ми говоримо, що, наприклад, трактор з 230CV модулю вони дають 280CV...
    Мені здається, багато, змінивши тільки rail...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    рим
    Повідомлення
    0
    Привіт, я нео встановлені які-небудь, але вони не дуже надійні!!!!
    Я знаю, що я cip ошуканців, я думаю, максимум 10 % к.с. і залежить від середовища.
    доведено тільки на дизельні автомобілі
    Я не дуже люблю.....
    Однак для nn мати проблеми tarale до 40%.
    Я сподіваюся, що вам було корисно.
    Привіт Альберто

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав Fede78 Visualizza Messaggio
    Привіт, це блок управління, який вас sappiata обманює тільки сигнал rail? Можна збільшити 60/70 к.с., тільки з rail?
    Ми говоримо, що, наприклад, трактор з 230CV модулю вони дають 280CV...
    Мені здається, багато, змінивши тільки rail...
    ви повинні бачити, що трактор ви говорите, і особливо, якщо модель йде мова ? поставляється з або менше, turbo з перепускний.....
    як правило, ці модулі, збільшуючи дизельне паливо в камері згоряння також збільшує обсяг вихлопних газів, що робить поворот швидше турбо с, що призводить до підвищення прес-turbo....
    якщо трактор монтує турбіни без РГ-прес, відповідно, на дизельне паливо в готелі, конференц "пригающій"...
    на деяких двигунів господарства-промислові, а потім багато разів, то двигуни повністю ідентичні будуть, розраховані з виходу наймолодшій резюме потреб ринку..типу, мають визначених діапазонів потужності,ці виходи з дітьми в резюме часто, отриману шляхом зміни sw управління і, отже, також прес-rail та прес-turbo...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    Ви насправді, навіть у файлах орі різних відображень відмінності в тиску... але навіть в обмежувачі крутного моменту...
    До речі, обмежувачі... форму не змінює обмежувачі.... так що вони роблять, щоб збільшити крутний момент і потужність з формою?
    Обмежувач не слід, однак, "обмеження"?

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    обмежувач обмежує це вихід певної iq..але модуль обходить обмежувач, тому що тому, що в ecu, тиск в rail більш низький, ніж той, що є насправді ?...у conseguenzal'ecu піднімає прес вважаючи, що вводити в 1400 бар наприклад, але насправді ін'єкційних 1600 бар...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    Ах ось чому обманюючи сигнал є збільшення cos? високі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    ? вірно, що ці форми руйнують все inettori і насос, чому? роблять поворот машина тиску занадто висока?
    я давно, мені один з dipa спорт його розібрали, чому? я так сказав, не так?

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав michele30 Visualizza Messaggio
    ? вірно, що ці форми руйнують все inettori і насос, чому? роблять поворот машина тиску занадто висока?
    я давно, мені один з dipa спорт його розібрали, чому? я так сказав, не так?
    монтаж цих модулів, які підносяться тільки один параметр(прес-rail) у ecu за допомогою методу обману засновані на концепції причинно-наслідкових зв'язків, які спрямовані саме, коли на початку на перших двигунів Common Rail ще не знали, добре, як внутрішніми різних параметрів керування двигунами в темі.....
    personalmentre я вважаю, неправильно діяти, щоб збільшити продуктивність, тому що ви v? змінити параметр важливий двигуна cio? форма і швидкість? спрей в камері згоряння і послав до блудниць всі роботи, дослідження і розробки, що proggettisti намагалися отримати з тривалих випробувань теорії і практики, щоб мати дату підготовки цього спрею, одночасно, щоб отримати дату згоряння....крім того, робота насоса cr і відповідні форсунки більш ніж межа, встановлений виробником, не ? ніколи не хороша річ, у першу чергу для надійності? ж....
    моя порада ? не зібрати ці штучки вже бачив можливість? втрутитися в ecu з congnizione причини, щоб отримати продуктивність і надійність? значно вище, ніж у ці коробочки всередині p? кремнію...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    74
    Мене губила насос,

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    55
    привіт, хлопці, я сів на нього модулі на автомобілях scania і я повинен сказати, що вони йдуть дуже добре,ми можемо отримати з кроком 20 %
    зберігаючи при цьому відмінну надійність?, завжди залежить від того, як один тара
    у мене встановлені майже сто зараз, і проблем у мене ніколи не було
    я сів на нього "металіст" в dimsport,
    єдиний недолік, на мою думку, залишається вартість і час установки, чому? для добре виконаної роботи, це займе близько 4 годин (завжди на транспортні засоби scania)
    і крім того, вони обмежені, як " корекція", ніж перепризначення

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •