Сторінка 1 з 6 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 57

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193

EDC16 c31 Honda _ пошук адреси Обмежувачі IQ різні і eventuali_Lambda і AFR

Привіт всім,
    як мені запропонували в інший розділ (http://www.professionalchiptuning.ne...2844#post22844)
    я відкриваю цю нову тему. Не маючи damos для Civic 2.2 140 л. с. DPF,
    ? деякий час, які шукають адреси на карті, які відносяться обмежувачі IQ і контролю димових газів.

Які? Як мені їх знайти? C'? метод пошуку?

Ви допоможете мені їх знайти?

Бажаючи зробити власну мапу, починаючи з dw (c1402 DW z=Nm) запит крутного моменту, як вчинити в крок?
    Не з відсотками, як це роблять багато, але розрахунок правильний. Діагностика на борту і перевірка параметрів установки.
    Наприклад, я s? що на карті орі повного навантаження dw 2000 rpm, я d? 420 Нм (що перетвориться в реальний результат corrispodono = 357 Нм),
    Тепер мій TL (d13f6) я просто 399Nm (які перетворюються в реальні результати corrispodono 340 Нм). Дані заводу оголошені від будинку до сюди вони повертаються, чому? я 340Nm*2.000 оборотах в хвилину.
    Карту Нм на IQ (d3caa - d3eee - d4132) говорить мені, що для того, щоб такі пари, я повинен використовувати 70 mg/str. ок, але діагноз не може перевищувати 60 мг/вул
    Безумовно, sar? обмежений чим-то. Тепер я знайшов карту d240A і d264E не знаю, як ви могли зателефонувати, але результат на осі Z, мені здається, справи? дизель...останній адреса (d240A і d264E) abassando значення, я, як наслідок, abassamento дизельного палива, і, як ніби обмежувач...до 2000 rpm full-load я, як і значення 66,60 OEM. Як називається ця карта? Він, як BP Y=a X=8192,0000 Z=mg/str
    Значення X, що змусило б мене думати про %LOAD педаль, як ніби він безпосередньо підключений до dw запитом крутного моменту, може бути dw запитом дизельного палива, що v? паралельно з проханням пара?

У двох словах, може бути, моя мова ? трохи заплутаний
    Я хотів би знайти адреси lim IQ і Lim Диму і намагатися, починаючи з dw звільнити пара, обмежені TL.

Дякую

Тут мій sw. орі
    http://www.professionalchiptuning.ne...ll=1#post15288

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    знайшов в інтернеті, це добре, з вашого файлу орі
    у вас все є? що вам потрібно, і насолоджуйтеся!
    File Allegati Файл Вкладення
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    1
    Citazione Спочатку Написав magi1984 Visualizza Messaggio
    знайшов в інтернеті, це добре, з вашого файлу орі
    у вас все є? що вам потрібно, і насолоджуйтеся!
    волхви не ? що ви можете отримати їх навіть для моєї?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    Я у вас залишив?

Як показано на діагностику труби duty full load, не перевищує 33% програма stok (OEM) Так варіюється від 60%, max-33%)

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    крило facc du c...z...всі ці карти soi і duration, здається, vag pd....якщо б не було значення press rail......
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    1
    мені цікаво, коли arriver? зрозуміти, сед речі?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    крило facc du c...z...всі ці карти soi і duration, здається, vag pd....якщо б не було значення press rail......
    Так просто, просто, просто, щоб почати він карту ? пекло

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    behh так не варто...

Яка я проклятий, обмежувач диму? Як це працює? Хто обмежує IQ? еххх, ви сподіваєтеся ammutolirmi!

I Dw, тобто 2, як я думав, я один IQ, а інший Нм, що v? паралельно запит на педалі?

Діалог на!!!!!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    дивитися map pack...лім диму цієї машини, не ? тільки один...але я 3 cio? "лямбда-table"....тоді у вас є 7 обмежувачі крутного моменту, які обмежують вас iq... ще у вас є TL-trottle на TL-оборотів в хвилину і TL-температура hce логічно є обмежувачі, тому їх обмежують iq....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    EB702 і наступні картки для vgt

EE866 і EE952-це криві, щоб визначити, коли використовувати карти turbo або прямого положення VGT

між тим spulcio файл, якщо я ще пишу

Сторінка 1 з 6 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •