Сторінка 1 з 6 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 61

Обговорення: очищення форсунок jtd

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    127

очищення форсунок jtd

У альфа 146 jtd на діагностиці мені як помилка форсунок, насправді кожен раз, коли я на мотоциклі один або два зависає, роблячи бурмотіти двигун....
    дивіться на ebay я знайшов ультразвукового очищення від 2.6 літра+ опалення частота 42 кгц, температура 60?c, 70 вт+100watt з можливість? взяти рідина для карбюраторів...
    хтось з вас мав досвід на ці пральні машини чи ця ? тільки giocattolino, що характеристики повинен мати як мінімум

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    188
    Здрастуйте, ви вже пробували використовувати очищувачі, як комерційні sintoflon і т.д., щоб спробувати очистити інжектори, які, можливо, блок і-за скупчилася бруду???

Banned
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    ПАЛЕРМО
    Et
    54
    Повідомлення
    39
    я не знаю, я вам раджу зв'язатися з продавцем і побачити, що гарантія дає вам

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Citazione Спочатку Написав isfedale82 Visualizza Messaggio
    У альфа 146 jtd на діагностиці мені як помилка форсунок, насправді кожен раз, коли я на мотоциклі один або два зависає, роблячи бурмотіти двигун....
    дивіться на ebay я знайшов ультразвукового очищення від 2.6 літра+ опалення частота 42 кгц, температура 60?c, 70 вт+100watt з можливість? взяти рідина для карбюраторів...
    хтось з вас мав досвід на ці пральні машини чи ця ? тільки giocattolino, що характеристики повинен мати як мінімум
    Це, що ви говорите, потрібно, щоб форсунок бензин,для тих, хто
    дизель в сторони, спробувати добавка, яка знаходиться навколо
    ви повинні покласти в банк, щоб перевірити їх і, при необхідності, ritararli,а потім
    підручники pompista
    - браво, l обладнання для такого роду робіт коштує стільки,
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    а адмін...пральна машина ультразвукової ? ефективно тільки sugl'форсунок бензин і лише на звичайних,на тих, нові двигуни з прямим уприскуванням не має сенсу,так як не потрібно нічого на форсунки CR..ці проблеми не ? як грязі, але багато разів, щоб знос штуцерах всередині млина тонкого помелу як правило, gripparsi...єдиний спосіб, щоб обійти і pompista, які знали свою справу...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    а адмін...пральна машина ультразвукової ? ефективно тільки sugl'форсунок бензин і лише на звичайних,на тих, нові двигуни з прямим уприскуванням не має сенсу,так як не потрібно нічого на форсунки CR..ці проблеми не ? як грязі, але багато разів, щоб знос штуцерах всередині млина тонкого помелу як правило, gripparsi...єдиний спосіб, щоб обійти і pompista, які знали свою справу...
    а манро.... форсунки CR, як ви говорите, вони пронизують чому? контакти внутрішніх usurandosi, намагаються в gripparsi.... навряд чи є проблеми з отворами і, як кажуть інші, ви не робите нічого, щоб пральна машина.... хоче, щоб ми в школі, і в 99% шпильки і шпильки нові!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    асколі-пічено
    Повідомлення
    285
    Citazione Спочатку Написав rego88 Visualizza Messaggio
    а манро.... форсунки CR, як ви говорите, вони пронизують чому? контакти внутрішніх usurandosi, намагаються в gripparsi.... навряд чи є проблеми з отворами і, як кажуть інші, ви не робите нічого, щоб пральна машина.... хоче, щоб ми в школі, і в 99% шпильки і шпильки нові!!
    Ну і даремно!Чистити їх немає сенсу,це займе туристичне

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    127
    спасибі, то для форсунок типу тих, mercedes 200E б добре, і для трактора 94

я намагався поставити 4 147 jtd 2001 р. nn ставить навіть не на мотоциклі, я увійшов autocom і у мене від сколково? для кодування їх

занадто багато грошей в цей автомобіль, ви відчуваєте себе так само, шум від 1500 і 2000, якщо зняття форсунок зникає

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    йде зломом або з 100 карт ви їх забираєте всі чотири
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    Він прав legendaryslave!! Перейти до зломом і тобі порти через 4!!

Сторінка 1 з 6 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •