Всім привіт
я хотів би знати, що саме, при виконанні читання ? краще зробити повний або тільки дані?
Які відмінності?
Спасибі.
Всім привіт
я хотів би знати, що саме, при виконанні читання ? краще зробити повний або тільки дані?
Які відмінності?
Спасибі.
Жити і не намагатися означає залишитися сумнівів, що якби зробив
привіт, я намагаюся відповідати, я...читати повний зробити тільки в BDM,і як правило на цих машинах або на тих, блоки управління, деякі деталі або де не можу вдіяти( edc17, наприклад) для читання даних, а і читання через obd... було б краще, щоб завжди повне читання файлу,тому потрібно завжди мати резервну копію у випадку, якщо блок ecu у записі або в разі проблем...ce також сказати, що на сьогоднішній день molter показання ocmplete ви також знайдете на форумі або в будь-якому випадку на веб-сайті, а потім ще раз, ви йдете через obd привіт....
Але резервну копію зробив у БДМ, ви можете? відновити з mpps?
якщо серійний дає вам можливість вибрати, виберіть " повне читання".
Привіт Panterargento, я намагаюся відповісти, чому? я боюся, що ви робите плутанини...
З BDM детальніше всі спогади і дані всередині блоку управління.
MPPS я ніколи не бачив його n? використовується, але як і інші пристрої, які працюють через OBD думаю, є можливість вибирати, якщо читати "" або просто "дані".
В цьому випадку, я думаю, що різниця буде, що читати все, читайте всю флеш-dov'? містить карту справжньої, в той час як з "дані" слід читати-тільки flash, містить плани, які вас цікавлять зміни.
Потім, як мені було рекомендовано-й? експерти в інше обговорення, я думаю, ви повинні прочитати всі (так його в разі виникнення проблем або аварій), в той час як я думаю, повинні писати тільки таблиці.
Я чекаю, проте підтвердження від тих, хто експерт MPPS.![]()
привіт, я дійсно не знайшов ніякої різниці читати повністю(kline only) або тільки дані(за замовчуванням)....файл величини дорівнює і не міняв
Якщо б все було так, мати повне читання (копіювання) було б дуже корисно, pi? я пі? тихий.
Однак зробити? читання з повним даних і їх вихованням? порівняно з ecm titanium, щоб побачити, якщо я можу помітити різниці.
Я не думаю, що центри розмір файлу, але те, що c'? всередині..., чому? я думаю, що читання даних залишити порожнім або заповнюєте простір на певні зони для читання в комплекті з іншого, даючи розміру файлу рівним.
У будь-якому випадку, як говорить барт, очікуємо, що де-eperto нам відповідати.
файли, які я читав, або так, що інший були рівні, навіть всередині.......завтра спробую, щоб мати comferma......*****unque цікаво, теж виглядає дещо досвідчених