Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 32

Обговорення: Повне читання даних?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di panterargento
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215

Повне читання даних?

Всім привіт
    я хотів би знати, що саме, при виконанні читання ? краще зробити повний або тільки дані?
    Які відмінності?
    Спасибі.
    Жити і не намагатися означає залишитися сумнівів, що якби зробив

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    92
    привіт, я намагаюся відповідати, я...читати повний зробити тільки в BDM,і як правило на цих машинах або на тих, блоки управління, деякі деталі або де не можу вдіяти( edc17, наприклад) для читання даних, а і читання через obd... було б краще, щоб завжди повне читання файлу,тому потрібно завжди мати резервну копію у випадку, якщо блок ecu у записі або в разі проблем...ce також сказати, що на сьогоднішній день molter показання ocmplete ви також знайдете на форумі або в будь-якому випадку на веб-сайті, а потім ще раз, ви йдете через obd привіт....

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Citazione Спочатку Написав FA2ST Visualizza Messaggio
    привіт, я намагаюся відповідати, я...читати повний зробити тільки в BDM,і як правило на цих машинах або на тих, блоки управління, деякі деталі або де не можу вдіяти( edc17, наприклад) для читання даних, а і читання через obd... було б краще, щоб завжди повне читання файлу,тому потрібно завжди мати резервну копію у випадку, якщо блок ecu у записі або в разі проблем...ce також сказати, що на сьогоднішній день molter показання ocmplete ви також знайдете на форумі або в будь-якому випадку на веб-сайті, а потім ще раз, ви йдете через obd привіт....
    Так, але тоді чому? mpps v12 параметр " повне читання?
    Тому не потрібно нічого?

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Але резервну копію зробив у БДМ, ви можете? відновити з mpps?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    329
    якщо серійний дає вам можливість вибрати, виберіть " повне читання".

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bart
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Привіт Panterargento, я намагаюся відповісти, чому? я боюся, що ви робите плутанини...
    З BDM детальніше всі спогади і дані всередині блоку управління.
    MPPS я ніколи не бачив його n? використовується, але як і інші пристрої, які працюють через OBD думаю, є можливість вибирати, якщо читати "" або просто "дані".
    В цьому випадку, я думаю, що різниця буде, що читати все, читайте всю флеш-dov'? містить карту справжньої, в той час як з "дані" слід читати-тільки flash, містить плани, які вас цікавлять зміни.
    Потім, як мені було рекомендовано-й? експерти в інше обговорення, я думаю, ви повинні прочитати всі (так його в разі виникнення проблем або аварій), в той час як я думаю, повинні писати тільки таблиці.
    Я чекаю, проте підтвердження від тих, хто експерт MPPS.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    114
    привіт, я дійсно не знайшов ніякої різниці читати повністю(kline only) або тільки дані(за замовчуванням)....файл величини дорівнює і не міняв

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Citazione Спочатку Написав bart Visualizza Messaggio
    Привіт Panterargento, я намагаюся відповісти, чому? я боюся, що ви робите плутанини...
    З BDM детальніше всі спогади і дані всередині блоку управління.
    MPPS я ніколи не бачив його n? використовується, але як і інші пристрої, які працюють через OBD думаю, є можливість вибирати, якщо читати "" або просто "дані".
    В цьому випадку, я думаю, що різниця буде, що читати все, читайте всю флеш-dov'? містить карту справжньої, в той час як з "дані" слід читати-тільки flash, містить плани, які вас цікавлять зміни.
    Потім, як мені було рекомендовано-й? експерти в інше обговорення, я думаю, ви повинні прочитати всі (так його в разі виникнення проблем або аварій), в той час як я думаю, повинні писати тільки таблиці.
    Я чекаю, проте підтвердження від тих, хто експерт MPPS.
    Якщо б все було так, мати повне читання (копіювання) було б дуже корисно, pi? я пі? тихий.
    Однак зробити? читання з повним даних і їх вихованням? порівняно з ecm titanium, щоб побачити, якщо я можу помітити різниці.

Citazione Спочатку Написав elettro72 Visualizza Messaggio
    привіт, я дійсно не знайшов ніякої різниці читати повністю(kline only) або тільки дані(за замовчуванням)....файл величини дорівнює і не міняв
    Я не думаю, що центри розмір файлу, але те, що c'? всередині..., чому? я думаю, що читання даних залишити порожнім або заповнюєте простір на певні зони для читання в комплекті з іншого, даючи розміру файлу рівним.
    У будь-якому випадку, як говорить барт, очікуємо, що де-eperto нам відповідати.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    114
    файли, які я читав, або так, що інший були рівні, навіть всередині.......завтра спробую, щоб мати comferma......*****unque цікаво, теж виглядає дещо досвідчених

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bart
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Citazione Спочатку Написав elettro72 Visualizza Messaggio
    файли, які я читав як так, що інші були рівні, навіть всередині.......
    Один curiosit?: порівняння цих двох операцій, було зроблено в 2D?

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •