Результати 1-9 з 9
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335

BDM100 клон програмного забезпечення, BDM to go

Привіт, я хотів би знати, якщо BDM100 клон пу? бути використані за допомогою програмного забезпечення EVC BDM to go. Я вважаю, що CMD і Dimsport вони трохи застаріли

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    я знаю, що робить блоки, а потім необхідно відновити цей e2p використовуйте його тільки за допомогою програмного забезпечення cmd з dimsport мене ? заблокований
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335
    я намагався, але не визнає його, як якщо б це не було пов'язано, а з CMD і DimSport працює, тільки що як раз використовую з DimSport, щоб його можна було використати з CMD треба запустити файл 1 і 2 оновлення, очевидно, DimSport змінити щось, але працює добре з обома. Я хотів би спробувати BDM to go, чому? ? pi? до теперішнього часу, але зараз не так, то буде дуже сильно@? рішення ( якщо буде існувати)

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    мені з допомогою програмного забезпечення dimsport мені довелося перепрограмувати в e2p всередині, тому що перестав працювати, і потім я зробив трюк файлу 1 і 2, то його використання тільки з програмним забезпеченням cmd межа для деяких ecu не підтримує, я беру півня, що я повинен сказати ви ? з'ясувалося, справжня бомба

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335
    мені на початку він тільки оскільки проблема драйвера, а потім, якщо я повинен використовувати після dimsport CMD впевнений, натиснувши на кнопку 1 і 2, та відновлює роботу регулярно.
    проблема ? що б програмне забезпечення-й? до теперішнього часу, добре, що взяти? l' fgtech v2 з bdm, для? мати також в цьому курсі, як ви повинні б добре (все, що є оновлення ще можливо.. ).
    цей факт з e2p, що ви sprogrammano я чув-й? раз,? у кінцевому рахунку, з правильним обладнанням, відновити все..
    Мені не вистачає тільки однієї станції на іч-порт для BGA і тоді я в повній

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335
    мені дав тільки probema з драйверами на початку, а потім з гри оновлень 1 і 2 використовую з обома. Впевнений, що оновлення буде велика справа ( якщо коли-небудь ви могли б зробити більше?). Як раз після свят взяти? безумовно, fgtech v2 з BDM cos? щоб не мати неприємностей з авто-й? останні.
    Однак, з правильним обладнанням вирішує завжди. Я сумую станції ік для BGA, а то я повний

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335
    опв, я не давав для відправки повідомлення, а я переписав

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    що я знаю, utima версія доступна ? у 1255 немає, то там sona оновлення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335
    просто хотів спробувати BDM to go, чому? ? veeery-й? нещодавно, але нічого не робити, я не знайшов " версії" що буде добре. І думати, що називається BDM100 я клон

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •