Результати 1-5 з 5

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735

ось я!! з повагою до всіх

Добрий вечір, мене звуть Тоні, я живу в Палермо, і я завзятий автолюбитель, як правило, і електронні програми управління двигунів,я не роблю це своєю професією я займаюся іншим,але пристрасть була сильною завжди я займався обчисленнями на спорт у 2т, 4т, я радий бути на цьому форумі, на перший погляд, мені здається, що він достатньо структурований, щоб конкурувати на інших форумах, особливо на ті підробки, які виникають, як такі, але в реальності? тільки в магазинах x, продати матеріали і обладнання, а також інше, це я кажу x з особистого досвіду, враховуючи, що при дотриманні правил, я був говорять, що їх "бандит", як від інших, деякі на цьому форумі навіть своїх бандитів, які можуть свідчити про їх неправомірності, зараз, вибачте мою волю, але це було справедливо зазначити, що я БАНДИТ.
    а багато компліментів, моє побажання, що цей форум може стати першим у росії.
    привіт Тоні.

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Привіт Тоні і вітаємо серед нас
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    дякую адмін, я сподіваюся, мій маленький внесок і бути завжди активним, з моєю участю.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    здравствуйте і ласкаво просимо на цей форум, якщо ви читаєте нашу презентацію, народжується для нашої великої пристрасті, яка потім також наша робота,звичайно, на роботі не відкривається, але " допомога та обмін думками, якщо ви хочете рости і основою відчуття при цьому не зачіпати покірність',тепер цей форум має великі перспективи на майбутнє, що з вашою допомогою ми зробимо,потім при вставці з alrticoli продажу, що часто шукають в мережі, і від правильного допомогу за правильною ціною я не думаю, що нічого поганого, навпаки я вважаю, що багато полюблять, але головне не це торгівля, але пристрасті, які ми не повинні забувати,гарне продовження.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    спасибі, msport, те, що ви додали, ти правий в тому випадку, якщо б ви зробили сервіс, все на форумі і дасть допомогу, бо testeresti всі статті виставлені на продаж, і це стане гарантія на продукцію, тому escluderesti непотрібних і поганий рахунок, я свою промову, не повідомляється, на це я сподіваюся, що ви ніколи не мали справу з першим, де я був забанений, як і багато інших, але тільки світлі, вони відчували всі прив'язані, і коли вони не домовлялися, ви radiavano без причини, в моєму випадку, я думаю, не потрапити сюди цю річ,я ніколи не залишив нічого видатного, яскравість? з цього хлопця, коли менше, якщо лежить, я йду до нього в курську я багато подорожую х роботи і навіть ви immaggina, що я займаюся в житті, закриваючи дужки ще компліменти x форум.

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •