Привіт, хлопці,
коли-небудь, вилучений FAP від цих автомобілів?
ви знаєте, якщо я можу використовувати відразу, або Ecusafe?
Додаю вихідний файл.
заздалегідь спасибі за поради
з повагою
Привіт, хлопці,
коли-небудь, вилучений FAP від цих автомобілів?
ви знаєте, якщо я можу використовувати відразу, або Ecusafe?
Додаю вихідний файл.
заздалегідь спасибі за поради
з повагою
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 26-12-2012 в 22:14
як правило, ecusafe на ці машини не помиляється, інший день я видалений fap на 159 рік 2012 двигун 2.0 136cv і не здається, що мені ще не подзвонили, я використовував раз, але на новий дельта і punto evo, я використовував es і йдуть великі!!![]()
я підтверджую, я зробив кілька 1.6 з ecusafe без проблем
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
я підтверджую, ви можете її спокійно,єдине, що ви повинні переконатися в тому, що не є помилка 1000% засмічення fap у випадку прямо зараз ви можете бачити, що пояснює, як виправити, що в місті закриті.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Увагу вай, якщо і у версії євро-5", " пуск " і " стоп " ecusafe або не працюють
Через кілька км спалахує контрольна лампа rigenerazone збирається, але не повне, ніколи не...
також я зробив 1.6 з ecusafe , не проблема.
зроблені без проблем
ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ
На моєму досвіді
На bravo 1.6 mjet ок
На punto evo S&S 1.6 mjet120cv не працює,після 10 днів горить
Bravo 1.6 mjet S&S, та ж помилка
Sar? ботанік я... ;-)
Ви знаєте, а якщо ******* все назад'?
я не думаю, що *******h має проблеми на цих авто.
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]