хтось має досвід роботи з bmw serie1 163cv fap?як дизель може? дати?кажуть, що він засвоюється досить!
дякую
хтось має досвід роботи з bmw serie1 163cv fap?як дизель може? дати?кажуть, що він засвоюється досить!
дякую
я на fap-ду-до 7%!!!!
Що таке заєць? Кролик Abarth
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
гвідо не зовсім розумію питання...але ви хочете підключити авто з фап на його місці??
потім, однак, я думаю, що це питання суб'єктивне..дить? здається очевидним, що даний двигун, як ? його конформація може "переварити" більше або менше дизельного палива, ніж інший, оскільки двигун....межа для iq по мені ? враховуючи механічну міцність деяких органів, зокрема зчеплення і турбіни або пізно ****лло в fumosit? визнав відношення до продуктивності....
як ні парадоксально,prendedo іспит 2 авто однакових і mappadonle ж manira ви, можливо, різниця в продуктивності і fumosit? тільки при встановленні на 2-фільтр, спортивний,converrai зі мною, що ? питання ваше, що дає час, що знаходиться.....
на загальне питання...відповідь загальний...
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
не я....
може бути, він мав на увазі tinj, якщо ? посилання, IMHO, ви могли б також дати 6 - 7%, звичайно ? побачити та інші. При видаленні DPF ? безперечно краще. Відповідно кожен автомобіль має свою історію, s? і потрібно оцінювати загальний стан системи упорскування
я sona приїхав навіть на 15% tinj = 2000 об / хв 100% навантаження, піднятися вгору спини,очевидно, приводячи turbo.rail,аванси,фільтрів,egr.....
не ? теж 15% з DPF ? рідко прибуття на 15% навіть без фільтра
на низьких оборотах не піти більше 6-8%, а потім поступово progressiavamente на високих обертах можна отримати 12-15%.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]