добрий день, хлопці, я намагаюся змінити карту в моїй машині "Mazda 2"
але, що значення рекомендуються для того, щоб змінити карту?
добрий день, хлопці, я намагаюся змінити карту в моїй машині "Mazda 2"
але, що значення рекомендуються для того, щоб змінити карту?
залежить від карти, як правило, можна дати 15 або 20 відсотків карти педалі акселератора, 25 в обмежувачі крутного моменту, 5 залізничний, 7 в турбо і в наш час вприскування, це для ебу bosch. Cos? мова ? тим не менш, дуже універсальний. Коли я звичайно в alien сказали, incrementar від 2 до 6, в карти все і трохи більше? в обмежувачі, таким чином, збиток не ти робиш, а приріст коней ? власний мінімум.
У будь-якому випадку прикладіть ваш вихідний файл так, видати нам поглянути
чесно кажучи просто використовуйте пошук, і є кілька подібних обговорень вже лікувати з інструкцією про кроком стандарт, застосовуваний так що я б сказав шукати добре на форумі.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
продовження тут... http://www.professionalchiptuning.ne...zda-2-1-4-tdci
я просто хотів би зазначити, що не завжди на всіх картах збільшення цього значення призводить до збільшення цього значення...
наприклад, візьмемо для розгляду картки "диму", де значення дескриптора або осі z виражається в "лямбда" для збільшення дизель, на цій карті, коефіцієнт лямбда 1,то ми говоримо, що оптимальна виробника створив,щоб збільшити дизельного палива необхідно знизити коефіцієнт лямбда...так що 0.9 лямбда відповідає більш дизель
навпаки, значення вище 1, як 1,2 відповідає менше, дизельне паливо або carburantein зазвичай вводять, щоб дотримуватися цей титул лямбда...
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
і по мірі того, як ви робите зміни, завжди car і ви йдете, розуміючи, що перейти, натиснувши зроби досвід
я боюся зламати машиниecm titanium, не читає мені добре значень слюди ебу siemens...
Страх? перейти п'яний hand і збільшуючи і намагаєтеся ви розумієте, якщо ви робите помилки чи ні
де-то потрібно хоча почати nn вірите?
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 27-01-2013 16:30