Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 15

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    32

значення збільшити з ecm titanium

добрий день, хлопці, я намагаюся змінити карту в моїй машині "Mazda 2"
    але, що значення рекомендуються для того, щоб змінити карту?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    залежить від карти, як правило, можна дати 15 або 20 відсотків карти педалі акселератора, 25 в обмежувачі крутного моменту, 5 залізничний, 7 в турбо і в наш час вприскування, це для ебу bosch. Cos? мова ? тим не менш, дуже універсальний. Коли я звичайно в alien сказали, incrementar від 2 до 6, в карти все і трохи більше? в обмежувачі, таким чином, збиток не ти робиш, а приріст коней ? власний мінімум.

У будь-якому випадку прикладіть ваш вихідний файл так, видати нам поглянути

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    чесно кажучи просто використовуйте пошук, і є кілька подібних обговорень вже лікувати з інструкцією про кроком стандарт, застосовуваний так що я б сказав шукати добре на форумі.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    92
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    чесно кажучи просто використовуйте пошук, і є кілька подібних обговорень вже лікувати з інструкцією про кроком стандарт, застосовуваний так що я б сказав шукати добре на форумі.
    Вибачте, я шукав але не зміг знайти, безумовно, я не роблю добре, ви можете мені допомогти знайти що-небудь ? Дякую

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    32

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    я просто хотів би зазначити, що не завжди на всіх картах збільшення цього значення призводить до збільшення цього значення...
    наприклад, візьмемо для розгляду картки "диму", де значення дескриптора або осі z виражається в "лямбда" для збільшення дизель, на цій карті, коефіцієнт лямбда 1,то ми говоримо, що оптимальна виробника створив,щоб збільшити дизельного палива необхідно знизити коефіцієнт лямбда...так що 0.9 лямбда відповідає більш дизель
    навпаки, значення вище 1, як 1,2 відповідає менше, дизельне паливо або carburantein зазвичай вводять, щоб дотримуватися цей титул лямбда...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    112
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    я просто хотів би зазначити, що не завжди на всіх картах збільшення цього значення призводить до збільшення цього значення...
    наприклад, візьмемо для розгляду картки "диму", де значення дескриптора або осі z виражається в "лямбда" для збільшення дизель, на цій карті, коефіцієнт лямбда 1,то ми говоримо, що оптимальна виробника створив,щоб збільшити дизельного палива необхідно знизити коефіцієнт лямбда...так що 0.9 лямбда відповідає більш дизель
    навпаки, значення вище 1, як 1,2 відповідає менше, дизельне паливо або carburantein зазвичай вводять, щоб дотримуватися цей титул лямбда...
    ця розмова в принципі не стосується bosch, чи не так? повинно бути допустимим для двигунів multijet? Я не зрозумів, granch?... please....
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 03-03-2013 09:48

Banned
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    ПАЛЕРМО
    Et
    54
    Повідомлення
    39
    і по мірі того, як ви робите зміни, завжди car і ви йдете, розуміючи, що перейти, натиснувши зроби досвід

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    32
    я боюся зламати машини ecm titanium, не читає мені добре значень слюди ебу siemens...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    80
    Страх? перейти п'яний hand і збільшуючи і намагаєтеся ви розумієте, якщо ви робите помилки чи ні

де-то потрібно хоча почати nn вірите?
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 27-01-2013 16:30

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •