Хлопці, що ви думаєте?
У мене є сумніви на обмеження IQ я зробив все правильно?
Заздалегідь дякую за думки і поради, я заявляю, що, перш ніж робити цю карту, я змінив все, крім 3-обмежувачі IQ
і машина, здавалося, майже оригінал
Хлопці, що ви думаєте?
У мене є сумніви на обмеження IQ я зробив все правильно?
Заздалегідь дякую за думки і поради, я заявляю, що, перш ніж робити цю карту, я змінив все, крім 3-обмежувачі IQ
і машина, здавалося, майже оригінал
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 18-12-2012 в 20:18
Машина йде в помилці, коли він вимагає, максимум може бути турбо надмірне або Rail?
? від p? що ми sbatto, у мене немає можливості скачати файл, але, безумовно, йде у відмову, щоб тиск турбо,на практиці у мене проблема, що як я 4 turbo піднімається більше 2 тиску і переходить у recovery, тепер я повинен повідомити вам, щоб побачити, якщо карта з 140 ? від 2600mbar або від 3000, якщо в разі ? 2600 спробує? встановити, що 150 rifar? лінеаризації і ви з цим впоратися? знати.
Хто-небудь знає? скільки бар ? Карта з jtdm 140?
Здравствуйте, я зараз не можу скачати жодного додатка? увійшовши щодо обговорення я можу тільки сказати вам, що для входу в recovery автомобіль за той же час вставка діагноз, як ви запропонували, також користувач ugoboss потім софо, що в основі помилки, які ви, можливо, робите журнал, ви можете? починаємо розуміти, який пу? бути проблема
якщо, коли ви йдете у recovery машина стає для всмоктування повітря може бути фактором turbo, а якщо згасне вибуху може бути більше коефіцієнта rail,я подивився вашу карту і не подобається мені нічого, крім цього є обмежувачі turbo не зворушені.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Карту ? виправлено, в автомобілі були знайдені наконечники повітря і несправностей труб, депресії, приготовані.
Обговорення було збудовано в грудні 2012 року, дякую а відповіді