Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 20

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485

Dpf Off Opel Antara 2.0 vcdi 150cv edc16c39

добрий вечір, хлопці.... як зазвичай... я біжу в певних ситуаціях шокуючі.... перший смарт, то зараз у мене opel Antara.... у цих випадках треба було б сказати:.... Бенедикт *******!!! хто-небудь знає, мені цей предмет?? ніхто ніколи не робив??? я файл ori-ліжко з півня, але не існує ні номер sw ne номер hw!!

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав rego88 Visualizza Messaggio
    добрий вечір, хлопці.... як зазвичай... я біжу в певних ситуаціях шокуючі.... перший смарт, то зараз у мене opel Antara.... у цих випадках треба було б сказати:.... Бенедикт *******!!! хто-небудь знає, мені цей предмет?? ніхто ніколи не робив??? я файл ori-ліжко з півня, але не існує ні номер sw ne номер hw!!

вибачте, я не розумію, запит на цей пост.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    практично я повинен defappare цієї машини..... але я обробки файлу, так і з тільки що ecusafe..... але мені не здається, що вони знаходяться 2 файли, які обидва можете працювати!!! хто-то " він ніколи не зробив?? як???

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав rego88 Visualizza Messaggio
    практично я повинен defappare цієї машини..... але я обробки файлу, так і з тільки що ecusafe..... але мені не здається, що вони знаходяться 2 файли, які обидва можете працювати!!! хто-то " він ніколи не зробив?? як???
    тоді я, зроблені 3-4 тільки, що не пам'ятаю, коли я тільки зіставлених або навіть defappate ну вибач спробуйте defapparla тільки в електронному вигляді і подивитися деякий час, а те що ми бачимо.

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    потім я перевірив свій банк даних, і я зроблені 4 у тому числі 2 також defappate і на той момент я робив з ecusafe 3.0 і мені більше не було проблем з сед машин, тому спробуйте раз або ecusafe як вже сказав трохи вище, тільки в електронному вигляді і,при необхідності, пошти, файл-орі,я ж і назад.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    поштова вихідний файл, opel і saab у мене зроблено 6 або 7 з двигуном 1,9 від 150cv без проблем!!! Ми робимо очі, з задоволенням завтра!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    вибачте msport... місце файлу в розділі оригінальні файли.... але у мене немає можливості, передані в якості аргументів.... випадок, коли місце файлу, орі, що скріншот сторінки даних півник.... я не l' ecusafe 3.0, але в мене лише 2.0... що стосується того, що ви говорите.... як правило, на автомобілі, які я ніколи не робив.... я, як ви кажете.... але це ? ситуація трохи особливо.... типу.... або видалити або видалити.... c'? була основна проблема на цій машині.... ? депозит дилера opel.... вони увійшли вночі, і вони відвезли 24 штук, в тому числі каталізаторів і fap..... потім.... видалити механічна частина, там він добре подумав, що хтось інший!!! -,-

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    за цим посиланням.... додаю файл Орі.... http://www.professionalchiptuning.ne...0&d=1355781517

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    крім того, я вже зробив opel edc16c9 і saab, але edc16c39 opel я не ніколи не потрапите.... це ? 2,0-150cv, не знаю, що походження має двигун, але не думаю, що це fiat.... управління ? досить відрізняється від звичайного fiat!!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    ой..я прочитала, opel astra...двигун ? такий же chevrolet captiva...vm.... у defap це можна зробити вручну, я думаю....можливо, в bdm і краще...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •