привіт, хлопці,я хотів би знати, якщо з ecusafe 2.0 цей блок ви можете це зробити,хтось має досвід?
повинно бути edc16u34
я хотів би знати, якщо, крім того, з mpps?
привіт, хлопці,я хотів би знати, якщо з ecusafe 2.0 цей блок ви можете це зробити,хтось має досвід?
повинно бути edc16u34
я хотів би знати, якщо, крім того, з mpps?
з ecusafe не думаю? ви можете спробувати, раз
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
pi? надійно після ecusafe ? тільки в цьому випадку?
я йду ot, але не може створити банк даних файлів defap протестовані для користувачів gs!!!!
тоді, по мені, раз і у всіх випадках більш надійним ecusafe, навіть якщо ecusafe йде досить добре, як на edc16u34, що на edc16c39 тільки, що часто на edc16c39 робить помилку, що порт у indiagnosi відсоток засмічення fap на 1000%, що це вирішує вручну через спеціальну напрямну розміщена в розділі " off limits в той час як на edc16c34, і мені здається, що той робить, а часто бюсти, один з елементів управління, щоб виключити клапан egr-він теж потім виправити вручну,якщо у вас є сумніви, можливо, коли обробляє файл і відкрити обговорення на початківців, так що давайте подивимося.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
ecu safe версії 1.9 на мій 159, я давав ту проблему,з версії 2.0 немає
а як потрапити в розділ " off limit?
беручи участь і допомагаючи активно на форумі.
у будь-якому випадку, що центрувати розділі offlimit з dpf гольф?![]()
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
ви з mpps ви спокійно, x defap за операції в діагностиці, а потім файл.