Привіт у мене проблема з цим авто, не завантажує тиск для запуску. Заряд близько 6 бар, насос і форсунки були перевірені на туристичне до 1650 бар і все ок. Автомобіль з причепом, але не витримує мінімум.
Привіт у мене проблема з цим авто, не завантажує тиск для запуску. Заряд близько 6 бар, насос і форсунки були перевірені на туристичне до 1650 бар і все ок. Автомобіль з причепом, але не витримує мінімум.
контролює qualch rel? або мене зрозуміли не раз, і пішов конденсатор всередині ecu
ce втрати presione я ricontrollerei форсунок!!
повинно бути delphi...з ecu siemens..перевірити насос низького тиску....повинна дати від 2,5 до 4 бар...
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
Питання банальний... але ? тип датчик фаз на шківі насоса?? Якщо не вирівнюється, навіть те, що не частина.
? для цього потрібно знати, що насос монтується, щоб зрозуміти, якщо є насос низького діагнозу, що у вас збої подивитися тиск на рейку, як читати в стадії avviamento.........
На насосі є написав continental k05_04, ecu і' sid, 305...
Повторюю насос і форсунки були перевірені на 2 стійки різних встановлена з кришками і цифровий манометр...максимальний заряд 6-7 бар, а також від діагнозу! Зрозуміло, діагноз не з нічого!
не ? що за справи ? двигун, який має проблеми, типу якийсь клапан головки блоку, що не закриває???
Misuragli стиснення...