Сторінка 1 з 10 123 ... ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 93
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tuommo89
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    149

Перша запис і перший блок =(

у першому читанні все ок..... я збираюся писати і мене зависає.....
    навколо рамки, а не частина....? мене вона включається, коли вентилятор і різні індикатори ,типу, коли я rimappava кухар, (а я забув, mercedes clk 220 cdi - ecd16c2/3 2005 рік )

У SBLOCCHIAMO В BDM , ми КЛАДЕМО ФАЙЛ ОРІ ( ПЕРЕТВОРЮЄТЬСЯ З ФАЙЛУ БД В ФАЙЛ BDM, принаймні, так мені сказав тренер)....У RIMONTIAMO І.....НІЧОГО....РОБИТЬ ТЕ Ж САМЕ....ЧОМУ????
    МИ ЗРОБИЛИ BACKUP, АЛЕ ПІСЛЯ того, як МИ РОЗБЛОКОВАНО, І НЕ РАНІШЕ, НІЖ ВСТАЛО!!!

ХТОСЬ З ВАС АБО РЕЗЕРВНОГО КОПІЮВАННЯ ДАНИХ ?

HELP HELP HELP
    додаю фото ecu!
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    149
    може бути, я знайшов ці файли в моїй ecu....чи можу я розмістити посилання на зовнішній веб-сайт, щоб побачити, якщо вони йдуть добре, як дані?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    чому ви кричите? у вашому домі ви користуєтеся таким?або краще вдома у себе ще кричите?
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    149
    ви вибачте,.... у мене звичка писати великими ops!!! .... як змінити повідомлення так само обмін?

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    не пу? самі змінити один раз написав з моєї вини....потім очі на те, що ви пишете....тобі також написав у tread вашої презентації...
    p.s: для мене ви також можете написати в гігантський, але правила форуму ви читали, і ви намагайтеся поважати.....не ? докір, а просто порада tuommo.....

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    149
    ви вибачте,.....у мене не було наміру кричати ....буде дуже сильно@? пам'ятати, що =) ........

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    однак, повертаючись до проблеми вашого автомобіля в тому, що з читанням bdm необхідно відновити цей ecu в bdm, тому що ви не можете прочитати ecu(bdm) і спробувати переписати його через obd частково.....
    я думаю, що не вийде, тому що, повторюю, в bdm вважати і записати всі дані в ecu як del'eprom, що в e2p, в той час як в бд вважати і записати дані у eprom....

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    149
    ми переписали ecu в bdm перетворення файлів з бд і вставки......але автомобіль не заводиться і з mpps не ототожнюю більше! =( що я роблю? можу відправити у заслання, де вони кажуть, що продавати копії мого автомобіля? я знайшов з кодом bosch

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    я s? не хочете зрозуміти, в obd читання і запис тільки eprom,...скажімо, "половина блоку управління"...інший met? що-ї? у e2p не читати ні написати в бд..якщо гавкіт прочитано bdm gi? у вас є повне резервне копіювання ecu, але ви повинні переписати все bdm.....принаймні, те, що s? я очікуємо, що нам кажуть "big"......пу? цілком можливо, що я помиляюся....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    249
    Він прав манро, але я знаю, що в першому читанні він зробив в бд...для того, щоб відновити все потрібно читати в BDM повній.

Сторінка 1 з 10 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •