Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 23
    АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207

Duty Cycle форсунок:невідомий

Caio, хлопці, я вирішив зібрати р? інформація про тему назва tread чому не сказати правду? я намагався "p? навколо" але те, що я знайшов-і майже завжди повідомляється ними інжектори бензину і навіть у цьому випадку там я зрозумів, ніколи не granch?...тому я хотів би скористатися послугами фахівців, і деяких з вас, які знають, довго, щоб знати, що c'? знати про це і йшлося у більш зрозумілою, можна....
    тоді що скажете про них ми поговоримо??
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di V.V.
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    182
    Від мало, що знаю про цю тему Duty Cycle ? час відкриття форсунок і, якщо, наприклад, у вас є DC 60% інжектор знижки? на "OFF" решта 40% того, що на деякі книги називають "injection timing" або IDC, потім цикл роботи одного інжектора на "IPW-Injector Pulse Width" 100ms будуть 60ms. DC залежить від кількості? дизель запитом; ви говорите Duty Cycle статичний, коли це значення ? 100%! Наскільки я знаю, це значення пу? бути виявлені з простою мультиметр, але не питайте мене, як *_*.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    114
    за допомогою мультиметра я не думаю, що ви можете виявити,що вам потрібно, осцилограф, якщо ви хочете побачити форму хвилі

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    практично я хочу сказати, що форсунок common rail мають DC завжди на 100%?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di V.V.
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    182
    У Common Rail форсунки залишаються постійно відкритими і кидають дизель, навіть якщо не з'? потрібно або час відкриття варіюється в залежності від попиту в даний момент часу уприскування? Я вважаю, що це пі? правильно сказати, що ви досягнете постійного струму, статичний, або 100%, коли цикл роботи одного інжектора, покриває все-все, час уприскування.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di fuorigiri
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    186
    привіт common rail не центрируют нічого з форсунок бензин і не бачу ніяких обов'язків, тому що управляються струму і працюють x різниця тисків

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    186
    потім ricodate є ті, електромагнітні і ті, п'єзоелектричні, які управляються таким comlpetamente divesi

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    ок, але, як f? інжектор надати 1-2mm3 дизельного палива, а потім перейти на максимальну дальність?? тільки від "ширина сигналу" ecu?якщо сигнал залежить від так мало, так багато, щоб надати динаміку? регістр дизельного палива або максимальної, що це може дати спільно з прес "котушка електромагніта інжектора буде рада,по-моєму, сила в duty cycle від мінімальної до макс....але я б не сказав, фігня....чекаю з нетерпінням навіть втручання giarras і robys про те, щоб дізнатися, що вони говорять...

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    186
    треба розрізняти уваги з поточною, якщо ви знаєте ці дві величини, може бути, вам би + переконаний, і ви ідеї + чіткі

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    і справді, струму не розумію ще акки...не могли б ви пояснити мені основи, будь ласка??

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •