? можете scodificare блок управління на об'єкт?
один iaw 59f.m7 hw 004?
якщо у когось є відповідний файл?
у мене інформація тільки для hw більше 100
? можете scodificare блок управління на об'єкт?
один iaw 59f.m7 hw 004?
якщо у когось є відповідний файл?
у мене інформація тільки для hw більше 100
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
мені здається, що c'? інтерфейс, щоб зробити цю роботу? я не можу сказати, дуже
інтерфейс для читання та запису у мене є, але я не файл для immo off...все, що можна зробити
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
я говорив, що c'? l інтерфейс для scodificare
у мене є спеціальний інтерфейс для iaw59f...читає і пише і rivergina.
у scodifica всього не робить, якщо я не d? файл підходить для scodifica всього, то вона пише без проблем
добре, тоді ви знаєте більше? мене, я не хотів винайшли в оману вас
Я також інтерфейс для цих блоків управління і пу? зробити спільною для motorola. Тільки, що у мене немає файлів, чому? у scodifica буде програмістом безпосередньо....
привіт scodifica малюк робить перо, вважає, що деякі речі не працюють більше, добре, як х, як ви rimana індикатор temp індикатор, і щось ще, зараз не пам'ятаю
краще ripristnare іммо оригінальний, принаймні, що ecu не тобі х випробувань
не працює тахометр