Як назва!
Не чи коли-небудь чув або читав, що хтось modasse в 3D,
Чому?
і навіть маючи можливість? і чудово бачити карту реального перед очима!!
і набагато більше? легко...![]()
Як назва!
Не чи коли-небудь чув або читав, що хтось modasse в 3D,
Чому?
і навіть маючи можливість? і чудово бачити карту реального перед очима!!
і набагато більше? легко...![]()
не ? cos? просто, як ви вважаєте, по-моєму...
редагування в 3d, а потім vattі контролювати зростання режим? таблиці, ви могли б знайти себе з процентного приросту абсурдні
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
ви праві волхви, nn ? взагалі легко, треба мати багато практики, краще в 2d.
[COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]
ммм!,
я прекрасно розумію, мови..
але s? я встановлюю значення лічильника +&- Стор+&Pag - я чудово знаю, скільки зростання!
після цього перевірте в таблиці нічого не варто, я думаю?..
Востаннє редагувалось cinqueturbo; 05-12-2012 в 23:04
Я також спробував змінити в 3D-тиск турбо, перед я поставив максимальні значення у табличній, а потім виправлена в 3D, щоб дати йому прогресія-й? лінійна.
Будучи в перший раз я втратив досить багато часу, щоб? візуально nn, здається, погано.
я ніколи там не вдалося
Ви munro я згоден, але карта в 3D-nn має бути іп? неподалік відбивати подачі, що потім буде? отримати?
Типу я пробував змінювати тиск turbo, щоб отримати розподіл pi? рідка анке за низькими цінами, замість того, нинішня "орі" до 1800/2000 мені здається, р? плоский (я виявив і ще, в 3D-карті), потім перевищенні цього порога відчуває себе добре піднятися.
3d по мені, тільки дуже сцена, рада, я теж в 2d або в режимі таблиці початку ? хаос, але після того, як ви розумієте, як діяти