Сторінка 1 з 6 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 54

Перегляду "Гібрид"

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    фиано-романо
    Повідомлення
    218

edc 16c39 помилка p061b калібрування centrallina

привіт всім, я хотів би задати вам питання, я пишу centrallina edc 16c39 з mpps. на записі все добре, при включенні машини загоряється індикатор несправності двигуна, на діагностиці виявляється, ця помилка p061b калібрування centrallina. тут питання alfa 159 jtdm 16v 150 л. с. хто-небудь знає, чому? дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    і успіх, і з моєю дочкою, ви пробували видалити з діагнозом..я я повинен був переписати ecu знову ,якщо я правильно пам'ятаю, я hanche закритий l' відпрацьованих в експлуатації.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di fuorigiri
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    186
    я ці ecu волію їх в bdm ви ніколи не знаєте, oerdi + час, але ви + тихий

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    фиано-романо
    Повідомлення
    218
    привіт giarras але ти penzi, що це питання відображення зроблено погано? і чому, коли я пишу, орі і знімаю на діагностиці помилка не загоряється, + від чого це залежить.? ps на орі. і зняв egr fap

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di frantik3
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    повторити оригінал без будь-яких змін, отже, те, що ви читали з автомобіля перший раз , стерти помилку і повторити модифікований , трапляється, багато разів на ці авто

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    відмінна інформація, так як я ніколи не сталося,у всякому разі, якщо навіть після ради frantik3 було б краще побачити орі і mod.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    ? безумовно, є проблеми деякі карти змінені, неправильно. Минулого тижня у мене було нудно, як з карти 156 екю edc16c8. Після того, як написав цей мод давав помилка p1645 contralina несправний. Мені також говорили з msport в приватний, і я прошу вибачення за те, що забув сказати йому, як я вирішив. Винна в цьому карта "справа? паливо впорскується", що я змінив, даючи вам занадто багато кроком.

В якості додаткових доказів, то я використовував свій автомобіль у якості морської свинки,bmw 120d з ecu edc16c35, я переробив той же мод в ту ж карту і в діагнозі я помилка 4A70: сигнал карту неправильно.
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di frantik3
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    Citazione Спочатку Написав magi1984 Visualizza Messaggio
    ? безумовно, є проблеми деякі карти змінені, неправильно. Минулого тижня у мене було нудно, як з карти 156 екю edc16c8. Після того, як написав цей мод давав помилка p1645 contralina несправний. Мені також говорили з msport в приватний, і я прошу вибачення за те, що забув сказати йому, як я вирішив. Винна в цьому карта "справа? паливо впорскується", що я змінив, даючи вам занадто багато кроком.

В якості додаткових доказів, то я використовував свій автомобіль у якості морської свинки,bmw 120d з ecu edc16c35, я переробив той же мод в ту ж карту і в діагнозі я помилка 4A70: сигнал карту неправильно.
    на тих ебу edc16c39 від цієї помилки, навіть якщо встаєш тільки обмежувач крутного моменту іноді буває, так як читаєте тільки області даних, іноді у стадії закриття не відбувається, добре калібрування ecu і ні ? питання карту зробив зла на тих , ні avr? написано 200 екю альфа edc16c39 і fiat, і на деякі давав цю помилку, і я можу переконатися в тому, що і похибка калібрування не мапу зробив погано

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    може бути, не я пояснив, карту зробив погано, я не маю на увазі всю карту, досить і однієї, як обмежувач крутного моменту, як ви кажете

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    по мені, трапляється, чому? торкнувшись деяких картах встановлені крутний момент перевищує 500 Нм і, отже, d? помилка узгодженості

Сторінка 1 з 6 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •