Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 24

Перегляду "Гібрид"

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Дошки delle Puglie
    Повідомлення
    25

? тепер виклику карти свої справжні ім'я та прізвище!

Привіт forumisti я думаю, що назва говорить все це, перш за все, у зв'язку з цим sw конкретного cio? ecm 2001-титан.
    скільки у нас новачків,але я думаю, також не мають вдарилася головою об стіну, щоб зрозуміти, що капуста означають імена тих, що в наявності alientech вирішили affibbiare ви драйвер для карти?
    я особисто ще тепер я є в***** як звір на і ? тому я вирішив спробувати, щоб чітко, раз і назавжди,принаймні, наміри, так що, я думаю, дуже difficle зробити це через себе безліч драйверів з іменами користуватися? факти ці спалахнули, але, проте, я хотів би спробувати зробити навіть з вашою допомогою зразок перекладач для назв карт, ніж ті, відчужені від alientech,ніколи ім'я f? pi? точна!,тому, по мірі того, що ми розуміємо, що відноситься до карти, а як насправді називається по відношенню до імені відчужені пишіть, якщо можна з коротким поясненням і, насамперед, вкажіть, який ecu ви st? говорячи, наприклад, edc15 або інший.
    s? підприємства і важко, але де-то треба почати, інакше ті sbullonati ecm будуть виснажувати, а також до нас.
    почну я з того, що більше ненависті в світі, повідомили в безпосередній edc15 як common rail, групи vag, що ecm називається "уприскування parzializzato" що ще не ? що робить Smoke limiter, або так звану карту пари чи диму обмежувач.тому
    "уприскування parzializzato"=карта пари чи диму обмежувач
    IP

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    для мене те, що ви питаєте ? неможливо...імена змінюються від ecu на ecu, я ? довелося мати 2 файлу завжди edc15 або edc16 того ж автовиробника, але з hw і sw по-різному, і знайти те ж саме ім'я в драйверах titanium повідомили в картах

наприклад, на magneti marelli 1.3 mjet egr duty cycle, карта dobl? був комутатор в egr, а в іншої був відсоток відкриття клапана egr.
    на цій же карті, в більшості 1.3mjet чи інакше в більшості систем edc15 або edc16 і т.д., що карта називається фазою вприскування в ecm titanium

я розумію ваші perplessit? чому? ми всі були початківців, я, і всі ми отримали ті ж сумніви.
    однак ці сумніви з досвідом і вивчення карти в 2d, scompariscono!
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
    IP

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Дошки delle Puglie
    Повідомлення
    25
    волхви не вдалося ? роботи по модифікації програми управління ecu, що від імен ****cchia карти!
    припустимо я професіонал, який заплатив sw fior di quattrini, що ті, вибухнув питанням, і впевнений, що для рук хороший продукт, я не беру на себе працю перевірити в 2d немає нічого, то переконаний, що працювати на етапі уприскування, що ім'я, здається, заздалегідь, а не змінити egr і я можу пошкодити двигун, це хто ? винен в цьому випадку??
    якщо трапляється щось подібне в будь-якій іншій країні в світі компанії, яка f? один ваще схожий, як мінімум, змушують сидіти в смужку,тільки, що тут ми знаходимося в Італії, і тільки ті, які зустрічаються з сидіння до смуги ми, що ми ніколи не говоримо нічого*****unque я,торнадо назви карт, я хотів би спробувати.
    IP

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    винен ? ваш якщо ви зміните egr переконаний, що ваші досягнення, чому? це означає, що у вас немає достатніх підстав, щоб вивчити карту і змусити себе назвати професіоналом.
    їх вам дають sw ? дійсний sw, редагування карт, простий у використанні
    але тоді ви повинні використовувати свій мозок і вивчати карти, навіть якщо ви платите між sw та обладнання-й? у 5000euro! і я-один з тих, хто заплатив гроші sti

? як якщо ви купите автомобіль, а потім проти колу, чому? ти не права, і не знаєш-їхати. не ? слюда з вини продавця, який продав авто!
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
    IP

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Дошки delle Puglie
    Повідомлення
    25
    не ? так, що працює для мене, я професіонал, я покладаюся на інші, більш професійні, ніж я,принаймні, повинні бути такими,приблизно за 5000 євро, саме для velocizzarmi з роботи, за які я заплатив і буду робити вигляд, що sw повинен робити роботу за мене, а не я для sw!! в іншому випадку-5000 євро для тих монголоїдів з ciuffolone, що gle їх рахунок.
    візьмемо для розгляду і будь-який інший редактор, щоб правити, і подивимося, чи є імена на картах в****cchia,я в грі все те, що ви хочете, що ми не знаходимо, навіть не один.

метафора автомобіля,що читаю тільки зараз,якщо ти продавець, я від автомобіля, яка замість того, girarea зліва повертає праворуч, і я збираюся розбити винен, не ? моя, навіть якщо я водійське посвідчення як великий, як будинок, і я називаю міхаель шумахер
    це називається дефект продукту, а іноді і неповноцінні продукти будуть вилучені з ринку
    Востаннє редагувалось mcjtd; 30-11-2012 у 12:46
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Magi, ви маєте рацію, кожен файл може мати кілька імен на ін'єкції parzializzato, що може ставитися до мапу часів, диму або заздалегідь.
    Потрібно просто знати, як розпізнати карти в 2d і ви відразу розумієте, що ви говорите.
    Ваш гнів ? правильно, але як подивитися на титан ? програмне забезпечення від тисячі євро, і c'? хтось скачав так і тест робити карти пригоди, а хто ? серйозно підготували, і він був придбаний.
    Яка різниця c'??? що хто ? підготували його знає, як використовувати, знаючи, які карти в 2d і тих, хто вважає таким може стосуватися чужі карти і зробити серйозні пошкодження.
    IP

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Дошки delle Puglie
    Повідомлення
    25
    dvd не гніваюся я збуджено. справа в тому, що якщо ми візьмемо будь-який інший sw модифікації ecu в лайно, що f? ecm не "f"? ніхто і титан, дешевше, ніж відстій ecm2001, тому що sugl'осі не ставить, навіть самі посилання правильні!!
    але про що ми говоримо??тріщини програму, то і правильний результат, який заслуговують розробники бурунді alientech-за того, що sw в церкву, і це справедливо, хто заплатив, стільки він зробив поворот на штрафний удар, один з найбільших бункерів в історії sw зміни.
    професійний, те, що вміє бачити карти в 2d не купити ecm, і я кладу руку на вогонь, але працює з іншими sw набагато більш серйозні.
    Востаннє редагувалось mcjtd; 30-11-2012 у 13:00
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Попросіть адміністратора, те, що вони професіонали...mcjtd, поки ви хочете порівняти - "fiat uno turbo", це добре, але коли ви говорите з новими двигунами, новою електронікою і новим ecu, звичайно, додому, як Alientech sar? здатний допомогу в борг на файли і на інструмент використовувати. Також ви будете в змозі бути більше? конкурентоспроможними на ринку професійного будучи завжди готові.
    IP

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Дошки delle Puglie
    Повідомлення
    25
    якщо, якщо ви здатні дати вам допомогу mapoi карти, їх називають іменами, які більше дурнів не пу?!я їх, що я incavolo як звір
    IP

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    ти ще й за безкоштовно...візьмемо, наприклад winols..не ім'я НІ КАРТУ!повинна ти розпізнає картки, що SW знаходить в авто і зрозуміти, в 2D або 3D, що карту збігаються, якщо ви не маєте damos для кожного типу ecu...що вам варто, у всякому разі, руки і голову.

так ? краще sw, яка на 10 карт, тобі 5 з ім'ям праведника і 5 з неправильним назвою, або sw, яка на 10 карт, зобов'язує тих, хто його використовує, наприклад, мати хороші базові знання, щоб ідентифікувати себе тільки всі 10 карт???

IP

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •