Привіт forumisti я думаю, що назва говорить все це, перш за все, у зв'язку з цим sw конкретного cio? ecm 2001-титан.
скільки у нас новачків,але я думаю, також не мають вдарилася головою об стіну, щоб зрозуміти, що капуста означають імена тих, що в наявності alientech вирішили affibbiare ви драйвер для карти?
я особисто ще тепер я є в***** як звір на і ? тому я вирішив спробувати, щоб чітко, раз і назавжди,принаймні, наміри, так що, я думаю, дуже difficle зробити це через себе безліч драйверів з іменами користуватися? факти ці спалахнули, але, проте, я хотів би спробувати зробити навіть з вашою допомогою зразок перекладач для назв карт, ніж ті, відчужені від alientech,ніколи ім'я f? pi? точна!,тому, по мірі того, що ми розуміємо, що відноситься до карти, а як насправді називається по відношенню до імені відчужені пишіть, якщо можна з коротким поясненням і, насамперед, вкажіть, який ecu ви st? говорячи, наприклад, edc15 або інший.
s? підприємства і важко, але де-то треба почати, інакше ті sbullonati ecm будуть виснажувати, а також до нас.
почну я з того, що більше ненависті в світі, повідомили в безпосередній edc15 як common rail, групи vag, що ecm називається "уприскування parzializzato" що ще не ? що робить Smoke limiter, або так звану карту пари чи диму обмежувач.тому
"уприскування parzializzato"=карта пари чи диму обмежувач