Привіт, хлопці ,я здається чув, що c'? обмеження раз ви можете? написати ECU..!!тих, хто щось знає напевно, пу? вставити список, скільки разів і на який ECU і цю проблему..? ? після того, як досягли, що відбувається???
Привіт, хлопці ,я здається чув, що c'? обмеження раз ви можете? написати ECU..!!тих, хто щось знає напевно, пу? вставити список, скільки разів і на який ECU і цю проблему..? ? після того, як досягли, що відбувається???
По-моєму ви сказали, що щось не натуральна...
Ми сподіваємося, ..зовнішній вигляд, однак, також ще коментар.. Не для недовіри.. Але ви знаєте, у мене є gi? зробив кілька тестів, і я не хотів би блокувати нічого
якщо ви працюєте з голови не блокує нічого, можна писати спокійно!
якщо вам пу? втішати, я знаю, хлопчик, що 147 карту в один прекрасний день ви один немає, і це близько двох років, якщо ви робите розрахунки 365x2=730:2=365, і все ще продовжує також залежить від типу характеру ecu ahahahh я жартую, але я також знаю, 1000 разів, але потім sar? правда? я nn, я ніколи не пробував.
електронно кажучи, не існує обмежень для написання flash (вони існують, але вони високі), може бути якийсь трюк, програмне забезпечення, яке обмежує запису, але обмеження обладнання ви можете сказати, що не існує
Flash ебу ? завжди шматок кремнію, який зберігає дані, за винятком несправностей або поломок не повинні мати обмежень в запису і перезапису. Трохи, як флешки для комп'ютера.... працюють до тих пір поки не ламають, але спочатку не мають обмежень по перезапису.
залежить від ебу
на деяких edc17, якщо я не помиляюся, c'? максимальний писання
якщо я не помиляюся, то в golf 5 c'? максимальна межа 15 або 16 писань
обмеження, які ви пу? легко обійти у випадку з golf, якщо ви картку в bdm або, якщо ви робить гарний резервне копіювання eeprom, перш ніж почати зіставляти
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
я мою 147 jtd продається щось на зразок 150 писання, і ніколи не було проблем,golf 5 2.0 tdi 45 писання, чесно кажучи, те, що мені сказали багато років тому, коли я тільки починав, але я не знаю, якщо це правда, то, що через деякий час священного писання, потрібно було переписати файл золотими режим, повний і azzerava лічильник ну, я на моєму 147 це зробити 2-3 рази, але не знаю, якщо це правда чи ні.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
c'? хто каже, що 999 разів, але скидається, треба писати в bdm? я не фахівець, але, по мені, в карту c'? декілька бітів, що funce лічильник, я колись читав щось десь, але не пам'ятаю де.