Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 29
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di goku
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222

Rimapatture...але скільки разів???????

Привіт, хлопці ,я здається чув, що c'? обмеження раз ви можете? написати ECU..!!тих, хто щось знає напевно, пу? вставити список, скільки разів і на який ECU і цю проблему..? ? після того, як досягли, що відбувається???

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    По-моєму ви сказали, що щось не натуральна...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di goku
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222
    Ми сподіваємося, ..зовнішній вигляд, однак, також ще коментар.. Не для недовіри.. Але ви знаєте, у мене є gi? зробив кілька тестів, і я не хотів би блокувати нічого

НОВАЧОК L'avatar di gfr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    74
    якщо ви працюєте з голови не блокує нічого, можна писати спокійно!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    якщо вам пу? втішати, я знаю, хлопчик, що 147 карту в один прекрасний день ви один немає, і це близько двох років, якщо ви робите розрахунки 365x2=730:2=365, і все ще продовжує також залежить від типу характеру ecu ahahahh я жартую, але я також знаю, 1000 разів, але потім sar? правда? я nn, я ніколи не пробував.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    електронно кажучи, не існує обмежень для написання flash (вони існують, але вони високі), може бути якийсь трюк, програмне забезпечення, яке обмежує запису, але обмеження обладнання ви можете сказати, що не існує

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Flash ебу ? завжди шматок кремнію, який зберігає дані, за винятком несправностей або поломок не повинні мати обмежень в запису і перезапису. Трохи, як флешки для комп'ютера.... працюють до тих пір поки не ламають, але спочатку не мають обмежень по перезапису.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    залежить від ебу
    на деяких edc17, якщо я не помиляюся, c'? максимальний писання
    якщо я не помиляюся, то в golf 5 c'? максимальна межа 15 або 16 писань
    обмеження, які ви пу? легко обійти у випадку з golf, якщо ви картку в bdm або, якщо ви робить гарний резервне копіювання eeprom, перш ніж почати зіставляти
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    я мою 147 jtd продається щось на зразок 150 писання, і ніколи не було проблем,golf 5 2.0 tdi 45 писання, чесно кажучи, те, що мені сказали багато років тому, коли я тільки починав, але я не знаю, якщо це правда, то, що через деякий час священного писання, потрібно було переписати файл золотими режим, повний і azzerava лічильник ну, я на моєму 147 це зробити 2-3 рази, але не знаю, якщо це правда чи ні.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    c'? хто каже, що 999 разів, але скидається, треба писати в bdm? я не фахівець, але, по мені, в карту c'? декілька бітів, що funce лічильник, я колись читав щось десь, але не пам'ятаю де.

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •