Результати 1-5 з 5

Обговорення: знову на форумі...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    32

знову на форумі...

Привіт, хлопці, не знаю чому, але я не міг ще повернутися в форум, на щастя, наш друг msport вирішена проблема...
    я радий, що під кінець тут, серед вас...
    Добрий день... на всіх

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Привіт.... succdfrutt, розкажіть нам, що в пі? тебе... Принаймні, я вас не знаю...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    32
    мене звати Марк,28 років, вписаних близько 2 місяців, я хотів би addentrarmi навіть я у світі електроніки стосовно до авто...для того, щоб працювати, як багато людей виступає тут у форумі, є оцінювач, механік, і, отже, проблем з механіки не повинен мати, я-любитель комп'ютерних наук, і я хотів би вивчити в змозі вирішувати проблеми egr,і fap і зробити перетворення... хотів би співпрацювати з моїм другом, який має майстерню, так як він втратив роботу з 30 вересня і поверталися в регіоні після 1 з половиною роки в римі.. я думаю, що єдина можливість? залишитися тут, в будинку ? що ви можете тут працювати ? це.
    Моя мета ? спеціалізацію, як багато людей тут на форумі, може бути, дізнається від них, і, читаючи керівництва, рекомендовані..
    я нерішучий і питав порад, в тому півник v2 master (китай) і Magpro2 (china)
    конкретні (china) спираючись на клон, так як я не маю можливості? купити улюблений kess 2 master .

вітаю всіх вас.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Пров Потужність
    Повідомлення
    483
    привіт, бен повернувся

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012