buonpomeriggio колег.... я працюю на цей файл: http://www.professionalchiptuning.ne...5836#post15836
було б машини моєї подруги.... я зробив зміни, механічні машини, я поміняв форсунки, плюс турбіна і посиленого зчеплення....
зараз я, скажімо, проблема, яку належить вирішити разом з вами.... автомобіль йде нормально на низьких оборотах, але на високих у мене трохи проблеми з тиском турбо... я б хотів підвищити, але не виходить, в сенсі... просто монтується турбіна (форсунки і зчеплення у мене зроблені) я поставив автомобіль оригінальний датчик тиску відзначений 1650mbar, занадто високий тиск, я взяв карти, що називається titanium prex turbo, я зменшіть 3 очки в 8бит і тиск ? знижена 100mbar, сьогодні я переробив карту, і я сунув у трохи більш... дає мало тиску в рампі і збільшення якийсь обмежувач, крім того, я опустив ще на 6 очок, карти prex turbo, але, будучи більш жирної, тиск замість? зменшити ? збільшилася на 50 мбар.... в цей момент я хотів працювати на картах геометрії.... але хто-небудь знає, що це таке і як його тлумачити??? я повинен відкрити геометрія від 2500 оборотів на.... тому, щоб стабілізувати тиск....
вибачте, якщо я занадто захопився, занадто багато.... сподіваюся, що хто-то знає, допоможіть мені!!! дякую!!!