Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 14

Обговорення: рада core assy 1749VB на VA

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    31

рада core assy 1749VB на VA

У той час як я шукав в мережі garrett 1749VB деякі golf IV GTI/ ibiza cupra монтувати на місці моєї 1749VA я натрапив на це на ebay німецькою мовою:

http://www.ebay.it/itm/Turbolader-Ru...ht_1889wt_1049

як ви думаєте, може піти? і якщо ви, редагування зробити, на мої гайки оригінальні буде тільки відшліфувати 1 mm сторона впуску? cos? я, здається, зрозумів, читаючи навколо...
    спасибі !

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    якщо говорити тільки про inducer всмоктування,cio? "трохи" робочого колеса,різниця між VA і VB і 3,4 мм насправді всі розміри є відповідно 33,6 і 37мм змінити? також діаметрів з inducer розряду, що 36,6 для VA і 38,3 мм для б...пам'ятаєте, що якщо ви хочете, щоб відшліфувати ваші равлики гарретт рекомендує допуск 3 десятих мм для всмоктування і 5 десятих-для розвантаження....те, що я можу порадити? і уникнути цих покупок на ebay, чому? багато разів це "cineserie" spacciate, щоб хороші речі...пам'ятаєте, турбо-елементи, дуже делікатний, крім того, що йдуть збалансовані так маніакально, щоб мати високу продуктивність і довговічність..і навіть гарретт з цієї точки зору написати "p"? кращого, тому що допускає дисбаланс 2 грами на 50 000 обертів...
    а я рекомендую спуститися до 0.5 грам на 150 000 обертів..і двадцять турбін, що я робив досі з такою сертифікації, не ? повернулася назад, навіть на відстані veeery часу від різних штуцерів..за всі мої клієнти відчувають turbo, яка штовхає, як в перший день....
    Востаннє редагувалось манро; 22-11-2012 в 19:50
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    31
    Спасибі манро! дуже..
    А якщо я знайшов один 1749VC tdi 170cv, будучи электропневмопривод, я міг би підключити її?

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    я знаю, що відрізняється в ****llo колектор на атаки і з атакою водостічна труба, яка не має болти, але і тип V-band

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    31
    Ще раз спасибі, дуже вичерпну..
    Як ви зрозуміли, я оцінюю тільки ці чому? 2.0 tdi bkd не має фланцеві з'єднання...

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    так, але і в унікальний сплав turba+колектори....
    ваш ібіца, cos'??є 130?
    однак, якщо ви хочете ради, турбіни від страху перейти gtb1756vk audi A4-A6 2.7 tdi..
    ви ****llo однієї gt2052v, як витрата повітря, але eesendo на підшипниках 2000 обертів, ви в повній мірі boost, а з gt20 c'? вони хочуть 2500 ще й тостер, дуже добре, до 220-230cv..якщо там додати інжекторів і легко побачити, 260-270cv...
    єдиний недолік, що потрібно modifivare з місць 110cv, щоб підключити її, або потрібно використовувати трубчастий колектор...veeery рекомендується на додаток до downpipe мінімум 3-дюймовий..
    Востаннє редагувалось манро; 23-11-2012 в 02:04

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    31
    у мене A3 2.0 140 к.с.!
    я чув про цю gtb1756 і від вас я отримав підтвердження..
    Однак на сьогоднішній день ? тільки в ознайомлювальних цілях, знаючи fragilit? VA між тим, шукаю чинна! навіть якщо машина в даний час має 125000 км і читаючи через vag дані в ecu ? була написана в останній раз в квітні 2011 року, тобто avr? зроблено принаймні один 50ntina тисяч км від порівнюваних! зараз є симптоми слабшають, але ви ніколи не знаєте..

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    bh? то gt1749vc ci v? спокійно, потрібно тільки замінити vaolvola амортизатор геометрія...я зрозумів, що ви б ібіца 8в....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    118
    Citazione Спочатку Написав rsteam Visualizza Messaggio
    У той час як я шукав в мережі garrett 1749VB деякі golf IV GTI/ ibiza cupra монтувати на місці моєї 1749VA я натрапив на це на ebay німецькою мовою:

http://www.ebay.it/itm/Turbolader-Ru...ht_1889wt_1049

як ви думаєте, може піти? і якщо ви, редагування зробити, на мої гайки оригінальні буде тільки відшліфувати 1 mm сторона впуску? cos? я, здається, зрозумів, читаючи навколо...
    спасибі !
    X встановити, що correassy потрібно відшліфувати з випускною системою всмоктування.
    розвантаження від 36 до 39,5мм
    всмоктування від 34 до 36,3мм

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di mikyrace82
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    146
    також відрізняється в конформації геометрія...

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •