Сторінка 1 з 9 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 89

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293

думку карта edc15p golf4 101cv

хлопці, файл, який я додаю не був змінений від мене, але від колеги, в моєму районі,на практиці клієнт попросив мене підправити цю карту, і, перш за все, щоб знизити тиск в турбо після заміни двох турбін (не від мене)..я особисто не відчуваю, торкаючись до нього і прийняти цю відповідальність, тому, перш ніж спертися на кого-то, я хотів би обговорити це з вами.....спасибі..
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось alfetta80; 22-11-2012 в 13:01

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Виховання зараз у мене немає часу, щоб повернутися на неї, але якщо ви шукаєте на форумі, ви знайдете, принаймні, дві інші карти одного і того ж двигуна (зроблено мною) з порадами професіоналів форуму.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    Citazione Спочатку Написав dvdtuning Visualizza Messaggio
    Виховання зараз у мене немає часу, щоб повернутися на неї, але якщо ви шукаєте на форумі, ви знайдете, принаймні, дві інші карти одного і того ж двигуна (зроблено мною) з порадами професіоналів форуму.
    ок, спасибі, дам це подивимося.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    хлопці мої питання ці тиску turbo ретуш та налаштування я так??або ретуші від**** в іншому випадку??або (манро), я, як ти сказав, ти??потім, опустивши турбіна буде' також зменшити кількість дизельного палива впорскується правильно?що порадите мені робити? тим часом мапу згідно з вас, як це було???

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    вивчено цю карту: http://www.professionalchiptuning.ne...redibile/page2
    не добре

кроком перебільшені в карті педалі акселератора, 50/60/70%....тиску turbo підвищена на 300 точок...ви торкнулися в overboost, що на мій погляд, не ? необхідно...

крім того, по мені, файл, який ви читали, НЕ ? ОРИГІНАЛ
    вже? змінено в ту карту

одна річ, наших клієнтів завжди кількість HW і SW, чому? ? pi? просто для тих, хто хоче вам допомогти
    я б спробував оригінального файлу якщо б ти поставив hw і sw
    замість cos? я не зробив цього, чому? немає у мене часу і навіть бажання sbattermi, щоб знайти hw і sw для вашого автомобіля
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    Citazione Спочатку Написав magi1984 Visualizza Messaggio
    вивчено цю карту: http://www.professionalchiptuning.ne...redibile/page2
    не добре

кроком перебільшені в карті педалі акселератора, 50/60/70%....тиску turbo підвищена на 300 точок...ви торкнулися в overboost, що на мій погляд, не ? необхідно...

крім того, по мені, файл, який ви читали, НЕ ? ОРИГІНАЛ
    вже? змінено в ту карту

одна річ, наших клієнтів завжди кількість HW і SW, чому? ? pi? просто для тих, хто хоче вам допомогти
    я б спробував оригінального файлу якщо б ти поставив hw і sw
    замість cos? я не зробив цього, чому? немає у мене часу і навіть бажання sbattermi, щоб знайти hw і sw для вашого автомобіля
    привіт magi дякую за відповідь...файл, якщо ви читали мій пост первісний не був змінений від мене і автомобіль, це мій клієнт,я читав файл змінено і не маючи ori то мод, і він повідомив, що орі не від мене, звичайно,кількість sw фінал і'663609...драйвер ви можете знайти вручну, автоматично не знаходить його, тому що, можливо, якийсь мод, і залишилася я не знаю, як це працює..
    Востаннє редагувалось alfetta80; 22-11-2012 в 13:05

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    отже...обговорення, що я тобі повідомив раніше, що dvdtuning, містить той же файл, так само як кількість HW і SW, на сторінці 2 цієї дискусії знаходитесь карту вже? готова dvdtuning, використовуйте його як основу для вашої карті, або завантажити в автомобіль безпосередньо в цій картці, що ? безумовно, краще, ніж той, який вас в курсі ти

зокрема, у вас збільшується карти педалі акселератора на 140% в деяких місцях
    обмежувачі крутного моменту ти встань на 50%
    тиск турбо і overboost сон абсолютно неправильно

по суті: якщо написати цю карту протягом 3 місяців, то розбиває турбіна в третій раз
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    я повністю згоден

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    Citazione Спочатку Написав magi1984 Visualizza Messaggio
    я повністю згоден
    magi1984 я читав обговорення з вами, радив і я завантажили файл, студія деякий час, то я дам вам знати...дякую скоро..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    тоді хлопці або закрито 'egr, mod гарячий старт тому що важко трохи, то тиск турбо і педаль тут, я думаю, там ми бачимо, що ви мені говорите!!!для ін'єкції, я не можу зрозуміти нічого, edc16 titanium і більш конкретного тут ви не розумієте...якщо хтось може дати мені пораду..я міг би скопіювати його, але я хотів би зрозуміти що-то...
    запроваджую також screendi titanium у edc15p
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось alfetta80; 26-11-2012 в 23:45

Сторінка 1 з 9 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •