Існує місце відображення моєї великої момент, мене ви змогли перевірити? Повинні мати egr закритий і бути пофарбовані, щоб отримати p? pi? пусковий струм.
Потрібно змінити ще? на витрату палива, як і повинно йти?
Існує місце відображення моєї великої момент, мене ви змогли перевірити? Повинні мати egr закритий і бути пофарбовані, щоб отримати p? pi? пусковий струм.
Потрібно змінити ще? на витрату палива, як і повинно йти?
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 21-11-2012 14:50
Додаються також ВИХІДНИЙ файл в іншому випадку ? один ляскання абсурдно для тих, хто хоче перевірити файл йти і шукати оригінальний файл
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
ми робимо так, так що кому потрібно допомогу і думок зрозумійте один раз і для всіх,хто не пошта, крім mod файл, орі або comunuqe посилання, якщо файл є в базі даних, а не призначення файлу правильно або не пише, всі можливі дані на автомобіль не отримає більше допомоги,а не просто хтось пише, щоб допомогти вам видалити повідомлення, поки не буде дотримуватися, саме просте правило.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Прошу вибачення, ви праві:
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 21-11-2012 19:05
Хтось міг бачити, що c'? в карту мод?
я зробив інший... краще перша чи ця??
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 22-11-2012 в 16:02
mmmmmmmmmm, як я, мені не подобається... особливо, значення карт, що ecm називається уприскування...
не гуру і інших, можуть дати кращі поради, але майте на увазі, що збільшення їх не потрібно давати в "стіни", як ви це зробили, ніяк не почати від мінімальних обертах... віддай поступово в залежності від навантаження і режимів...
Спасибі x відповідь, але ви маєте на увазі перший раз, що я написав чи step 2?