Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 15

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Ross
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Таранто
    Повідомлення
    98

Зараз ви знаходитесь в комплекті!

Всім привіт, я Росс, від Таранто. Хтось з вас, напевно, знає мене вже? чому?... я не кажу, чому не почати так. " моя запис в цьому співтоваристві?
    Для тих, хто читає мене вперше, даю правильний якоїсь інформації про моєї персони: я займаюся прикладної електроніки в автомобільній промисловості з 2005 року, тому трохи досвіду, я дозрів. Я обладнання офіційний Magicmotorsport (Magpro2 base + Bdm v4 + X17), а також інші іграшки, джерел паралельного... висновок, безумовно, sar? моя турбота-допомогти тим, хто потребує допомоги, але eviter? як від чуми, грифи

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Ласкаво Просимо Росс.............................................

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    60
    привіт, добре, приїхали!!

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Таранто
    Повідомлення
    98
    у вас в кадрі в повній мірі!

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    привіт і ласкаво просимо,я хотів запитати, ваш вік і, якщо росс і ім'я твоє, і крім того, якщо у вас є майстерня,гарне продовження,однак я хотів би додати, що форум стає все більш повним по мірі надходження більше людей, від професійних, простий любитель, тому назву вашої презентації не бачу свого адекватного перо-нічого не сказати, це просто моя думка.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Таранто
    Повідомлення
    98
    Моя et? ? 33 і Росс ? у diminuitivo ім'я моє, Росаріо. У мене немає майстерні, але робота з майстерень, у формі подорожі. Вибач, але я не розумію мови назва презентації

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав Росс Visualizza Messaggio
    Моя et? ? 33 і Росс ? у diminuitivo ім'я моє, Росаріо. У мене немає майстерні, але робота з майстерень, у формі подорожі. Вибач, але я не розумію мови назва презентації
    я вже говорив, що за іронією долі назва (тепер ви повною мірою) тому зрозуміти, що з вами на форумі, не потрібні інші, коли замість культурний багаж всіх членів збагачується спасибі всім, навіть молодим початківців,звичайно, повторюю, це моя особиста думка.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Таранто
    Повідомлення
    98
    Я знаю, що я написав щось непорозуміння, чому? зовсім не було моїм наміром використовувати способи, гордими. Назва ? від plan goliardicamente, розуміти як "з мого прибуття, вам не потрібно інших екстравагантних особистостей". Прошу вибачення, якщо я дав невірне враження, але часто буває, на жаль, fraintendersi у вікні "холодно", як і те, що він у форумі або в чаті.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Пров Потужність
    Повідомлення
    483
    привіт Росс добре прийшов

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    здрастуйте, rosario, ти теж ласкаво просимо, я сподіваюся, що між нами можна буде добре у цьому форумі ви повинні помітити, є не тільки професіоналів галузі,а також багато людей, які хочуть вчитися, і дух новий форум народився x заслуга наших друзів з адміністраторів хоче зробити прорив у звичайний форум, де ми були abbituati в fraquentare,де є ті люди, про яких говорив раніше, він намагається поділитися досвідом як, дати поради початківцям, але ніхто і ніколи, contatter? в лічку ніхто не х продати файлів mod, кому це буде потрібно, може запитати, "але тільки вам треба? цього він" без тиску ніхто на сервіс онлайн-форум, який працює дуже добре, і працівники висококваліфіковані.
    бажаю тобі, хороший форум.

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •