привіт, хто-небудь пробував на opel, якщо все в порядку спасибі
привіт, хто-небудь пробував на opel, якщо все в порядку спасибі
я пробував на opel meriva, результатом було те, що автомобіль не заводився, навіть не
тепер я їх роблю вручну, cos? я тихо йду
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
а на opel, я знаю, що не йде це sw.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
привіт, як і всі програми такого типу, я можу сказати, що, як завжди ? тільки допомога для тих, хто занадто багато треба зробити, і хочете, щоб відразу файл dpf off зробив рекордний час ..
Я рекомендую завжди перевіряти файл після його судили за допомогою будь-якої програми, як ... ці програми служать тільки скоротити час, але ви повинні знати, для чого потрібні і що вони роблять на файл.. привіт, якщо Вам потрібно щось, просто запитайте будь-який тип автомобіля з fap ..сподіваюся, що відповідь для вас
я хотів би знати, якщо на opel meriva і необхідно на всі оновлення для фільтра частинок
Я вам рекомендую купувати file no FAP очевидно, що функції за всіма правилами мистецтва.... Після чого побачив, що біт змінити дуже мало, і майже всі marelli ж обчисліть зміну в майбутньому, якщо вам необхідно дати ще... Необхідно інвестувати таким чином, якщо, може бути, у вас не damos або якась програма, яка робить switch off, за всіма правилами мистецтва. Привіт
покладіться на спеціаліста в області ..якщо немає за шкоду!!
Що таке заєць? Кролик Abarth
Ми говоримо про 1.3 multijet або 1.7 denso?