Результати 1-4 з 4

Обговорення: Зачатки карту

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    8

Зачатки карту

Але в момент, коли ми повинні вирішити, щоб створити карту, а потім змінити файл ORI які поради? I set point оригінальні, тип тиску в магістралі rail, turbo і т. д .. як можна збільшити? Одним словом, як це починається і в залежності, що.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав гелій Visualizza Messaggio
    Але в момент, коли ми повинні вирішити, щоб створити карту, а потім змінити файл ORI які поради? I set point оригінальні, тип тиску в магістралі rail, turbo і т. д .. як можна збільшити? Одним словом, як це починається і в залежності, що.
    я б сказав, що все від драйвера wish
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di V.V.
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    182
    З ****** m'? здавалося, щоб зрозуміти, що мова йде збагачення, то тиску в залежності від кута педалі Газу! Я сподіваюся, що ви не сказали boiata, але читає відповідь і не отримавши його, трапляється, я намагався знайти пояснення *_*!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    Драйвер wish ? запит палива педаль акселератора , то це залежить від ecu, якщо ? виражається в см3 або мг/цикл уприскування.
    Потім цю карту робить запит, а потім і на інших картах його обмежують. як обмежувач крутного моменту, карту), карту iq в залежності від температури палива.

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •