Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 15

Обговорення: Погляд карту Audi A8 3.0

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478

Погляд карту Audi A8 3.0

Будьте spieatati, я змінив багато речей
    Я також виключив Egr (принаймні я сподіваюся)
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 30-11-2012 у 19:19

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    було б більш доречно, що nominassi файл comse ви повинні або, принаймні, введіть інфо.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    Прошу вибачення , Audi A8 3.0 tdi, 235 к. с., акпп, вер. програмне забезпечення 1037371075 на Bosch edc16.
    Машина ? у 2004 і повинні мати Fap

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    зрештою після спроби прикладену карту вище, я повинен був зробити деякі виправлення, так як коробка передач tiptronic не втік, ну чутливість? акселератора.
    Як ви думаєте, скільки коней я заробив?
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 30-11-2012 у 19:20

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Дошки delle Puglie
    Повідомлення
    25
    Привіт Franco75 я не можу скачати нічого, з питань, регулювання яких я не можу побачити ваші роботи, але не могли б ви пояснити ввічливо, що,як і де ви змінили, різні карти?? дякую

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    карту ? зроблено гарно, по-моєму, ? карта soft, але все одно добре
    єдине, що мені не подобається ? ін'єкції parzializzato, що ви почали змінювати від 800rpm, на мій погляд ? занадто рано

питання: що у вас за egr? рукою чи з допомогою якоїсь програми? і вона закрита, що так їх?
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав franco75 Visualizza Messaggio
    зрештою після спроби прикладену карту вище, я повинен був зробити деякі виправлення, так як коробка передач tiptronic не втік, ну чутливість? акселератора.
    Як ви думаєте, скільки коней я заробив?
    трохи вище я радив назвати файл так, як повинно, але, як я бачу, не тільки tene ви infischiato але у вас в курсі, інший призначений завжди погано,тепер не просто відкрийте аналогічну посаду, і не слідуйте простий за структурою практики якій призначити файли правильно видалити пост.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    трохи вище я радив назвати файл так, як повинно, але, як я бачу, не тільки tene ви infischiato але у вас в курсі, інший призначений завжди погано,тепер не просто відкрийте аналогічну посаду, і не слідуйте простий за структурою практики якій призначити файли правильно видалити пост.
    Я сподіваюся, що вирішити, встановивши файл. Прошу вибачення у вас і користувачів форуму.
    У egr-я закрита, з Раз, враження, що я ? що закрито? я ще не переконалися в діагнозі. Зміни, від того, що я знаю, я повинен бути правильним.
    Востаннє редагувалось franco75; 30-11-2012 у 09:23

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Дошки delle Puglie
    Повідомлення
    25
    Citazione Спочатку Написав magi1984 Visualizza Messaggio
    карту ? зроблено гарно, по-моєму, ? карта soft, але все одно добре
    єдине, що мені не подобається ? ін'єкції parzializzato, що ви почали змінювати від 800rpm, на мій погляд ? занадто рано

питання: що у вас за egr? рукою чи з допомогою якоїсь програми? і вона закрита, що так їх?
    magi, я жалкую, я подумав про те, що він втрутився в карту не дати відгуками на карту,а також чому? не я на висоті,але, щоб спробувати зрозуміти, як franco75 ? вийшов, щоб поговорити про це "p"? і в той же час і дізнатися дещо і не тільки, щоб збільшити свій лічильник повідомлень.
    ? я бачу, що ви говорите про ін'єкції parzializzato, що, на мій погляд, абсолютно нічого не значить у карті, тому що ви не parzializzata нічого, коли вона уприскує.не удар чи спір проти ніхто не chiriamo але і невеликий вентиляційні проти sw, що і зроблено досить добре, але розробники цього sw повинні автомобілі denunciarsi, щоб імена, які вони appiopato карти.я дивуюся, але чому вони не називають речі своїми іменами??
    замість того, щоб придумувати фантазії умовах, що не центрируют одним пострілом? ну, давай вибачте, все.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    Невеликий OT які, сподіваюся, я прощений
    я не використовую імена того програмного забезпечення, але, починаючи з драйвера і з допомогою damos з Winols я створюю власний драйвер. Так роблять, я думаю, це більш важко помилитися для початківців, як я. Інша справа, що я роблю ? що порівнювати подібний файл для автомобіля з різною потужністю, але той же тип ecu.
    Останній етап, як правило, я riassicura змін, внесених

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •