Будьте spieatati, я змінив багато речей
Я також виключив Egr (принаймні я сподіваюся)
Будьте spieatati, я змінив багато речей
Я також виключив Egr (принаймні я сподіваюся)
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 30-11-2012 у 19:19
було б більш доречно, що nominassi файл comse ви повинні або, принаймні, введіть інфо.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Прошу вибачення , Audi A8 3.0 tdi, 235 к. с., акпп, вер. програмне забезпечення 1037371075 на Bosch edc16.
Машина ? у 2004 і повинні мати Fap
зрештою після спроби прикладену карту вище, я повинен був зробити деякі виправлення, так як коробка передач tiptronic не втік, ну чутливість? акселератора.
Як ви думаєте, скільки коней я заробив?
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 30-11-2012 у 19:20
Привіт Franco75 я не можу скачати нічого, з питань, регулювання яких я не можу побачити ваші роботи, але не могли б ви пояснити ввічливо, що,як і де ви змінили, різні карти?? дякую
карту ? зроблено гарно, по-моєму, ? карта soft, але все одно добре
єдине, що мені не подобається ? ін'єкції parzializzato, що ви почали змінювати від 800rpm, на мій погляд ? занадто рано
питання: що у вас за egr? рукою чи з допомогою якоїсь програми? і вона закрита, що так їх?
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
трохи вище я радив назвати файл так, як повинно, але, як я бачу, не тільки tene ви infischiato але у вас в курсі, інший призначений завжди погано,тепер не просто відкрийте аналогічну посаду, і не слідуйте простий за структурою практики якій призначити файли правильно видалити пост.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Востаннє редагувалось franco75; 30-11-2012 у 09:23
magi, я жалкую, я подумав про те, що він втрутився в карту не дати відгуками на карту,а також чому? не я на висоті,але, щоб спробувати зрозуміти, як franco75 ? вийшов, щоб поговорити про це "p"? і в той же час і дізнатися дещо і не тільки, щоб збільшити свій лічильник повідомлень.
? я бачу, що ви говорите про ін'єкції parzializzato, що, на мій погляд, абсолютно нічого не значить у карті, тому що ви не parzializzata нічого, коли вона уприскує.не удар чи спір проти ніхто не chiriamo але і невеликий вентиляційні проти sw, що і зроблено досить добре, але розробники цього sw повинні автомобілі denunciarsi, щоб імена, які вони appiopato карти.я дивуюся, але чому вони не називають речі своїми іменами??
замість того, щоб придумувати фантазії умовах, що не центрируют одним пострілом? ну, давай вибачте, все.
Невеликий OT які, сподіваюся, я прощений
я не використовую імена того програмного забезпечення, але, починаючи з драйвера і з допомогою damos з Winols я створюю власний драйвер. Так роблять, я думаю, це більш важко помилитися для початківців, як я. Інша справа, що я роблю ? що порівнювати подібний файл для автомобіля з різною потужністю, але той же тип ecu.
Останній етап, як правило, я riassicura змін, внесених