привіт всім, старим другом мене in bad dad файл орі, щоб зняти, як FAP, що EGR моєї sedici 1.9 Mjet 8V 120 К.С.
оскільки довіряти ? добре....
мені хтось може перевірити, що він зробив?
місце 2 files
привіт всім, старим другом мене in bad dad файл орі, щоб зняти, як FAP, що EGR моєї sedici 1.9 Mjet 8V 120 К.С.
оскільки довіряти ? добре....
мені хтось може перевірити, що він зробив?
місце 2 files
Павло
Fiat 16 mJet 1.9 8V 120 К.С. bosch EDC16C39
я не можу бачити файли,але на цьому ecu що стосується dpf, всі програми працюють добре, тому безпечно ? видалений,egr я не можу вам сказати не бачачи файлу
файл ? було зроблено з раз, ви не повинні мати ніяких проблем, навіть якщо вони не повністю згодні, про те, як вам ? був виключений egr.
з діагнозом ви побачите, як ****llo засмічення fap 1000% у будь-якому випадку, що ви не соціальний автомобіля
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
ОК, спасибі magi1984...
я вже? вилучений fap moddando файл орі з ecusafe.
машина в порядку, діагноз (% засмічення 0%).
я хотів би зняти egr... якби файл з carsoftware?
Павло
інакше, потім пошту файл, що я тобі скажу, якщо carsoftware видалив правильно egr чи ні
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
додаю 2 файли оброблені з carsoftware:
в обох випадках вихідний файл файл ori gi? eleborato з ecusafe, щоб зняти з DPF
F16_pagatti_19MJET120CV 992_665_NOEGR-EDC16C+sol54.bin я налаштований на carsofware, щоб використовувати рішення, 54 (ЕБУ EDC16C39+) і
F16_pagatti_19MJET120CV 992_665_NOEGR-EDC16Csol45.bin, в якому я використовував рішення 45 (ЕБУ EDC16C39 - 1900 cc)
я не знаю, чому? carsofware грань цього відмінності, мені сказали, що мій блок управління ? EDC16C+39
Павло
навіть не знаю, я, що змінює, файли ідентичні на 100%
однак egr ? правильно закритий зараз
я вирішив, що вони були ідентичні міг побачити її, навіть я....
спасибі, останнє.
якщо moddo екю з одним з цих файлів, фізично що я повинен зробити: шапку egr чи ні? на обірветься зв'язок електрично чи ні?
по-моєму я не повинен робити нічого, чому? dovrebb ів закрита від SW, але 2 думки краще, ніж одне...
Павло
ви можете flangiarla, щоб уникнути інших засмічень, але ви не вимкнете живлення.
але я б все залишити, як це фізично для fap, звичайно, або очистити, або дірки, або meti в трубі.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]