привіт всім рага...хто мені може сказати посилання, де можна скачати???спасибі тим, хто мені допомагає..
привіт всім рага...хто мені може сказати посилання, де можна скачати???спасибі тим, хто мені допомагає..
вітаю marcogolfnera, що, як нік вже знаю, в іншому місці ще вам потрібно зареєструватися,подати,читати правила і вже за втручання запитом,на початку свого погано тут.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
ну..може бути, після переходить до презентації.
вони вже є? будинки на цих форумах ....і, можливо, хтось знає мене вже? ...? у перший раз, що я представляю тут...ок .якщо мій запит ? дуже огидним, я приношу свої вибачення..запит програми crakkata.. якщо має бути обраних, добре, що так.
подивитися марко, тому що я думаю, що тебе звуть так, я поясню, я знаю, що ви не новий форум, тому що ваш нік я пам'ятаю, в скарб і якщо читати все, повний мій нік ви знаєте, з ким говорите, тому що я не був краще новачок на цьому форумі але і тим, і тут не йдеться про crack або no crack, і тут немає обраних або фаворитизм але закон рівний для всіх, і всі повинні слідувати нашим правилам, то ми не бачимо в таджикистані або що-небудь ще, але ми надаємо всім і зміна замість грошей ми просимо, головне, що і те, здоровий глуздтак, якщо має здоровий глузд і не новий на форумі, і чудово знаєте, що чим раніше ви зареєструєтесь,то він має повну пишемо ім'я,вік,місцезнаходження і професія, і мені не здається, запитати кредитної картки,то закон регулювання бачив, що тут, у нас є простий, але які повинні дотримуватися і тоді, якщо вважає, що не порушує жодних правила форуму тому ваш запит,якщо це для вас дуже напружений, і ви вірите, що тут ви тільки час втрачати, ну тоді лишіть його в спокої, але якщо читати одну мить все richezze, які присутні на цьому форумі, і я кажу не лише дискусії, а й багато іншого, то напевно зміните свою думку,коли, що не хоче бути догану, але тільки з нашої точки бачив, я закликаю тебе:
подати належним чином, і читати правила,гарне продовження, і я сподіваюся, що зможу спілкуватися з вами в інших постах.
привіт, хлопці я не можу знайти того, хто говорить мені, як ви бачите, тиск турбо бар з titanium. дякую
варто зазначити, що я вже відповів,в будь-якому разі просто відкрити у табличній або навіть в 2d прокрутка на карті, тиск турбо, і спостерігайте, максимальне значення considernado 1 бар атмосферного, отже, якщо є написав 2200 означає, що vaore максимальний тиск турбо " 1,2 бар ок?
вибачте msport не я помітив, я перевірив по таблиці і як я розумію, максимальне значення 4500 а потім переведена в бар ? 2,5, а потім у вихідний блок, мені здається, занадто висока. у 2d-точні значення, де ви бачите?
неправильно. 4500 переведена в бар 4,5 бар
1 атмосферного тиску і 3,5 тиску турбо
і якщо ви зробили карту з sti значення тиску turbo готові знайти собі з турбіною курс після 2 місяців
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]