Сторінка 1 з 7 123 ... ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 69

Обговорення: проблема з mpps v12

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61

проблема з mpps v12

привіт, хлопці, сьогодні мені прийшли білі волосся, коли я побачив ебу моєї машини заблокована. Я купив mpps v12, то з банку в частині, і сьогодні в перший раз я хотів спробувати, я підготував файл mod. я відкрив програму, встановити його марку і модель автомобіля тип ебу edc 16u1 я натискаю id все окей відкрити файл, завантажити файл, починає робити записи дуже повільно (порівняно з galletto 1260, що ставить нас 100 секунд) 5 хвилин близько 1 мега файл, в кінці запису ви і горить червона смуга з написом (запис неповна) або щось в цьому роді, не пам'ятаю, а в центрі програми вікно, яке запрошує мене посилати ***** у mpps. Я allarmo і я намагаюся писати вихідний файл recovery mode, який йде до кінця, приводити в рух автомобіль, все окей, спробую писати в старий файл мод. який стояв на ecu раніше, але нічого ж повідомлення, я намагаюся recovery mode, щоб написати все те, мод. що вже віск і нічого, в кінці запису мене завжди виходить те ж повідомлення, що говорить мені, щоб відправити ***** у mpps. Переписати оригінальний файл recovery m. стрільба з мого старого gallaccio, пишу файл mod. що я створив, і що я не прийняв mpps, і все написано правильно, тільки 100 секунд. Тепер те, що вам цікаво, і, як ніколи mpps мені пише тільки оригінал і змінений файл немає???? Я також спробував видалити і перевстановити, але нічого, проблема залишається. !!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di zioweb
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    143
    авто

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    спробуйте прочитати файл, який ви в ecu і подивитися, якщо назад читання.
    наприкінці читання порівняйте розміри файлів, щоб побачити, якщо ? одно мод, який написати з півник
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61
    вибачте magi1984 але якщо з галло мене їх пише, і оригінал і модифікований повинні бути для сили, розміру права. автомобілі та golf plus 1.9 tdi ніколи не було проблем з старого півня..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di zioweb
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    143
    Дуже дивно... в мене аналогічна проблема з multijet...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    З розчинених у mpps робить з закритими очима...може бути пошкоджений або може бути помилка читання файлу!
    Спробуйте прочитати з mpps і подивитися, якщо файли ? одно читання з півня.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61
    я не знаю, якщо і є проблема, установка програмного забезпечення, якщо мені хто-небудь може точно сказати, як ви встановите його, побачив, що на cd я знайшов дві папки, відносно водія, який називають device driver і drivers. але які, однак, уже присутні в каталозі програми. Я не знаю, як і яку з двох папок я повинен використовувати, щоб встановити драйвера, правильно.....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61
    якщо він був несправний, я не повинен був писати навіть не оригінал, я думаю.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    я згоден з вами, не виходить, що несправний ne розмір, який, однак, буде одно, що читати з півня пір'я, я хочу вам сказати, що, між тим, я хочу знати, якщо ви пробували читати, і у випадку, якщо в порядку читання, а потім я хотів би знати, що протокол ви читали? напишіть саме те, що є написав протокол, використовуваний mpps.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61
    привіт msport бачу, що є і ти, як завжди, щоб допомогти всім. То читаю, я не читав, бачив, що я вже готовий файл для завантаження і тоді я скачав спокійно старого півня. Для протоколу, що ви маєте на увазі? Я вибрав (1.9 TDI, bosch, edc16u1 Kline)

Сторінка 1 з 7 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •