хотілося б коментарі про те, як я mmoddato..спасибі..і навіть поради oviamente
хотілося б коментарі про те, як я mmoddato..спасибі..і навіть поради oviamente
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 14-11-2012 в 10:54
ви можете навіть покласти файл Орі ? у базі даних не існує?..
Ок, відновлення та його місце в оез. Присвячений..
будь ласка, користувач гоку розмістити файл орі, якщо не у вас виникає, якщо є в базі даних і вставити тут посилання на файл орі в форумі і назвати файл так, як повинно, коли ви просите допомоги, що я роблю, наприклад, так ми уникаємо говорити про це до завтрашнього ранку:
fiat_bravo_1.9jtd_105cv_928_212.mod
для інших не дуже, щоб сказати у нас є один науковець, який дав на 1% приросту в обмежувач крутного моменту і ін'єкції parzializzato, а потім і незбалансованим трохи більше, на дизельне паливо кінця карти.
файл ori додано:
http://www.professionalchiptuning.ne...4030#post14030
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 14-11-2012 в 11:05
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
що не було великого карту знав..автомобіль йде трохи більш " оригінальний, але курить багато..поради щодо поліпшення є, або тільки sfotto'..
і потім..є функція порівняти орі і мод одночасно на ecm ,можливо, в 3d так, щоб бачити відразу різниці..якщо ви як?дякуємо за допомогу..ps..я хотів би дізнатися, я ніколи не говорив, бути здатним.. " mod " на " браво " не було зроблено мною.
ви можете включити текст, який означає, кроком, щоб побачити, де ? змінений. Крім того, ви можете abilitar кнопку P; у відсотках, щоб побачити приріст у відсотках.
З ESC на клавіатурі пк кроках від золота mod
щоб побачити їх одночасно, ви повинні використовувати вигляд в 2d
деякі карти son inguardabili
кроком палива, на 40%, то ж для обмежувача диму і пари, карти педалі акселератора оригінальні...залиш ці файли і компоненти з нуля на ваш файл ? краще
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]