привіт, десь я читав, що просто покласти файл на eprom 27c512, протягом приблизно 30 секунд, і після назад eprom, oricinale, і іммо знімає ? можна?звичайно, без зварювання і т. д.?дякую
привіт, десь я читав, що просто покласти файл на eprom 27c512, протягом приблизно 30 секунд, і після назад eprom, oricinale, і іммо знімає ? можна?звичайно, без зварювання і т. д.?дякую
Ні, ви повинні написати файл scodifica на 27c512 "з нуля", а потім отпаять в mem. оригінальний і збалансувати то драйвери, а потім запустити процедуру ? pi? чи ні, як ви кажете. Але в будь-якому випадку потрібен файл scodifica.
я, щоб quelel блоки управління, використання декодера 7 ------------, робить 8F - 16F - 18F без проблем.
достатньо, щоб маса pin micro і завантажити цей файл, він робить все, інтерфейс і не dissaldi нічого.
інтерфейс ? безумовно, речі китайські, і якщо ви шукаєте в інтернеті ви знайдете десятки подібних
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 13-11-2012 14:43
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Так, з інструментом спеціально, щоб? ви пу? зробити також з файлів....
У деяких з них гніздо, так що не припаяти нічого. Що стосується файлу, я, навіть якщо я, а також інструмент звільнений і оригінальне, те, що говорять волхви не знаю? якщо ви шукаєте в інтернеті (як він каже) його знайти...
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
ок, я намагаюся шукати !!!спасибі..