Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 33
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    60

іммобілайзер на старих ебу iaw 8f 16f

привіт, десь я читав, що просто покласти файл на eprom 27c512, протягом приблизно 30 секунд, і після назад eprom, oricinale, і іммо знімає ? можна?звичайно, без зварювання і т. д.?дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Ні, ви повинні написати файл scodifica на 27c512 "з нуля", а потім отпаять в mem. оригінальний і збалансувати то драйвери, а потім запустити процедуру ? pi? чи ні, як ви кажете. Але в будь-якому випадку потрібен файл scodifica.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    я, щоб quelel блоки управління, використання декодера 7 ------------, робить 8F - 16F - 18F без проблем.
    достатньо, щоб маса pin micro і завантажити цей файл, він робить все, інтерфейс і не dissaldi нічого.

інтерфейс ? безумовно, речі китайські, і якщо ви шукаєте в інтернеті ви знайдете десятки подібних
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 13-11-2012 14:43
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Так, з інструментом спеціально, щоб? ви пу? зробити також з файлів....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    60
    Citazione Спочатку Написав egs Visualizza Messaggio
    Ні, ви повинні написати файл scodifica на 27c512 "з нуля", а потім отпаять в mem. оригінальний і збалансувати то драйвери, а потім запустити процедуру ? pi? чи ні, як ви кажете. Але в будь-якому випадку потрібен файл scodifica.
    ок, але файл scodifica ? те, що хтось поклав тут, на форумі, де говорять по-immo?
    деякі блоки мають гнізда, а потім знімає eprom і зупиниться без зварювання, якщо не помиляюся!!!!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    60
    Citazione Спочатку Написав magi1984 Visualizza Messaggio
    я, щоб quelel блоки управління, використання декодера 7 ------------, робить 8F - 16F - 18F без проблем.
    достатньо, щоб маса pin micro і завантажити цей файл, він робить все, інтерфейс і не dissaldi нічого.

інтерфейс ? безумовно, речі китайські, і якщо ви шукаєте в інтернеті ви знайдете десятки подібних
    вибачте, але ім'я вільний, ви можете знати?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    У деяких з них гніздо, так що не припаяти нічого. Що стосується файлу, я, навіть якщо я, а також інструмент звільнений і оригінальне, те, що говорять волхви не знаю? якщо ви шукаєте в інтернеті (як він каже) його знайти...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    Citazione Спочатку Написав giulianoA3 Visualizza Messaggio
    вибачте, але ім'я вільний, ви можете знати?
    ? написано в моєму пості... ДЕКОДЕР 7
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    60
    ок, я намагаюся шукати !!!спасибі..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    60
    Citazione Спочатку Написав magi1984 Visualizza Messaggio
    ? написано в моєму пості... ДЕКОДЕР 7
    я б знайшов, але, чесно кажучи, не розумію, де знати ціну!!

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •