Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 22
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di zioweb
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    143

Вказівки на файл ORI ліжка в послідовний і BDM

Привіт, хлопці, у мене є кілька запитань до уваги експертів.
    У мене є блок управління Mjet 6f3 є Ypsilon. Правильно з MPPS V12 даючи мені у вихідний файл у 1Mb.
    Згодом, ? зверталися також з MAGPRO, повертаючи резервного копіювання мікро-і флеш-повній 2 (і, отже, еквівалентно резервного копіювання BDM, чи не так?)
    Я знаю кроки, щоб скоротити файлу від 2 мб і зробити його "переварити" від MPPS у запису, але я не зрозумів одну річ: для файлу вирізати потрібно зробити контрольну суму або я можу дати вам їжу прямо? Пам'ятаю, що V12 на цих ебу не коригує автоматично.

Іншу важливу річ: два файлу 1 мб (що породжений послідовного читання і що створено, починаючи з файлу від 2 мб), повинні бути ІДЕНТИЧНІ в утриманні або можуть відрізнятися? Я не кажу, карти, що я очікую однакові, але і інших зон файлу.

У випадку, щоб перевірити, чи є у вас ORI цих ECU ліжко в послідовний, а також резервного копіювання BDM cos? для обрізки файлу, порівняти їх?

Те, що у мене в руках я два файлу однакових картах, але з декілька відмінностей від met? у файл, то...

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    143
    Вбивати, ні?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    файл від 2м ліжко з травень, безумовно, не " як з файлу прочитати в bdm (резервне копіювання), хоча і з тими ж розмірами і це можна побачити, якщо порівняти два файли, подивитися що є гостинний всій прямой ссылке ffffff та інших в цій області, проте даних,щоб рада побачив, що mpps не робить ck запису, ви повинні поставити драйвер на ecm вирізати файл і зберегти його обчислення ck так перейти більш тихий.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    143
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    файл від 2м ліжко з травень, безумовно, не " як з файлу прочитати в bdm (резервне копіювання), хоча і з тими ж розмірами і це можна побачити, якщо порівняти два файли, подивитися що є гостинний всій прямой ссылке ffffff та інших в цій області, проте даних,щоб рада побачив, що mpps не робить ck запису, ви повинні поставити драйвер на ecm вирізати файл і зберегти його обчислення ck так перейти більш тихий.
    ок, клієнтського доступу rpc? ця річ, резервного копіювання bdm, який буде? безумовно, як ви кажете.
    Для контрольної суми, проблема виникає тоді, коли програмне забезпечення, яким ви користуєтеся ви не обчислює контрольну суму, так як деякі драйвера для ecm рівно...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di explode82
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    є програми, які обчислюють cecksum як winols і ceckcorrecctor до теперішнього часу, щоб в іншому випадку не знайдете marelli, у всякому разі, з того, що пам'ятаю mpps v12, коли не розраховує cecksum,як правило, під c'? кнопку ceck ми clicci вище, і просить завантажити файл орі і згодом, змінити,виправити cecksum і запитує, якщо ви хочете писати

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    у разі якщо файл ліжко з mpps по 2мг, так і на запис блокується, ви можете? riutillizare цей файл, і виправте, якщо що-небудь, щоб переписати його в bdm? або c'? потрібно лише копії, bdm?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di explode82
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    Citazione Спочатку Написав dvdtuning Visualizza Messaggio
    у разі якщо файл ліжко з mpps по 2мг, так і на запис блокується, ви можете? riutillizare цей файл, і виправте, якщо що-небудь, щоб переписати його в bdm? або c'? потрібно лише копії, bdm?
    ми говоримо, що залежить,то спочатку ви повинні спробувати, щоб примушувати запису з режиму? recovery що ? найкраще рішення, не вимкнути запалювання,то в разі, якщо не вдається, то ви там включено запалювання, і ми спробуємо ще раз,якщо не піде, то ви повинні відкрити ебу і читання файлів у bdm,потім потрібно обрізати файл bdm в met? і зберегти тільки ту частину, яка не відноситься до таблиць,які повинні бути замінені таблиці зчитуються в послідовний,або, що ще більше? просто скопіюйте читав на послідовних читав в bdm,або знайти резервну копію flash і scriverglio,але цей процес застосовується для bosch

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Я зрозумів...читає eprom бачив, що flash ? скасований, і ви ріжете, чи не так?
    Востаннє редагувалось dvdtuning; в 13-11-2012 17:41

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    143
    Citazione Спочатку Написав explode82 Visualizza Messaggio
    є програми, які обчислюють cecksum як winols і ceckcorrecctor до теперішнього часу, щоб в іншому випадку не знайдете marelli, у всякому разі, з того, що пам'ятаю mpps v12, коли не розраховує cecksum,як правило, під c'? кнопку ceck ми clicci вище, і просить завантажити файл орі і згодом, змінити,виправити cecksum і запитує, якщо ви хочете писати
    правильно.
    Citazione Спочатку Написав dvdtuning Visualizza Messaggio
    mpps не закон від 2 мб, але від 1mb тільки 1.3 mjet. Якщо ви хочете перевірити файл 2mb ліжко з magpro в послідовний на 1.3 mjet з тим, в bdm просто, що перебуваєте резервного копіювання програмного забезпечення, версія, що я прочитав я, і ми бачимо, я не знайшов його.

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    як немає, edc16c39 читає в 2 мега!

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді