Привіт всім!!!!
Мене проблеми з opel zafira 2.2dti з psg16, як правило, несправність системи рециркуляції ог..
якою HD використовувати, щоб читати і писати?
У списку MPPS і BDM не з'являється..
Заздалегідь спасибі..
Привіт всім!!!!
Мене проблеми з opel zafira 2.2dti з psg16, як правило, несправність системи рециркуляції ог..
якою HD використовувати, щоб читати і писати?
У списку MPPS і BDM не з'являється..
Заздалегідь спасибі..
доброго дня, на жаль, для тих, хто себе з " псж " 16 немає нічого спільного....блок управління, розташований на насосі уприскування,нічого не читати і не писати
єдине, що знаю я ? у tech2, підключившись з блоком управління в школі. У мене було також я аналогічною проблемою і в підсумку я здався, прочитати
Managgia ви, здається!!!
у випадках збоїв у роботі Autodato або знайшли bolletino на це питання EGR хто-небудь пробував? головки блоку?
Код Двигуна-Y22DTR..
я також вважаю, що все що там або нічого не робити....
ви циліндрів ,але потім у recovery там йде те ж саме.. але набагато менше, а потім, поки ви в поході знімає тільки з recovery,
на даний момент єдине рішення, і емулятор egr ,
хоча я експериментував ще одна річ.. що якщо він йде в порт, кажу вам, як це зробити.
Дуже Гарно Дякую!
цікаво..![]()
хлопці на opel dti 16 vavole з блоком керування edc 15 m,egr знімає без проблем карту без індикатора recovery...з повагою carriuolotuning
[COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]