Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 20

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906

Проблема стрілка обертів? на оновлення велика крапка

Привіт, у мене дилема експертів:
    у мене є друг, з grande punto, 2006 року, який зробив оновлення до версії 2012 також зміна приладової панелі і приладової панелі. Виявляється, не працювати стрілка швидкості? і км, повідомляє body блимають. Як ви можете? вирішити?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    для км, які блимають, спробуйте зробити тестер ВИРІВНЮВАННЯ ПРОКСІ
    для швидкості?, перевірте за допомогою діагностичний тестер, якщо ви можете читати на швидкість? з 4-х коліс
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    З fes, я знаю, що не змушує мене робити вирівнювання...треба спробувати

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    не знаю, я в фірмі я motorscan і функції c'?
    також в launch, я впевнений, що c'? чому? я як-то
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Так, я намагався з допомогою multiecuscan, але c'? потрібен адаптер, чому? в elm 327 не підключається, повинні зробити його. C'? схему підключення, або потрібно купувати перехідник?

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    я не знаю тих інтерфейсів, я не s? допомогти вам...вибачте

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Вирівнювання повинно зробити це також bosch kts, кілька днів тому я зробив на Bravo II 2010 року через порт obdii, і теоретично має бути те ж саме. Може бути ? за те, що ви не працює, навіть стрілка KM.

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    я спробував з допомогою texa, але нічого не робити...не робить!
    Ми зробили тест, стрілка діагноз, і це працює...тест швидкості? ок.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Ви зробили тест, стрілка діагноз прямо на приладовій панелі, але, ймовірно ? інші системи, які не ? сумісний з нової комбінації приладів. Щоб миготіння одометра може також бути блок управління подушками безпеки, аудіосистему, а також кондиціонер повітря. Якщо у вас змінив хто-то з цих елементів потрібно зробити, адаптації і для них, як для тахографа, знову ж таки, якщо не вирівняний ви не можете перевірити, взаємодіючого з іншої електроніки, і ви побегите contakm.

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    ? змінили приладову панель цілком, навіть стерео з одним, це не оригінал. Мені здається, що діагноз, давав якісь помилки, що ставився до автомагнітоли...таким чином, у разі радіоприймача, як це зробити? завжди вирівнювання?

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •