Привіт, хлопці, я хотів kiedervi рада про те, який продукт вибрати, щоб почати.
Краще Kess v4.2 або Mpps v12 ?
Привіт, хлопці, я хотів kiedervi рада про те, який продукт вибрати, щоб почати.
Краще Kess v4.2 або Mpps v12 ?
обидва вони dde хороші інструменти, залежить небагато, наприклад, якщо ви повинні написати edc17 травень не робить....
як mpps не "f"?....
mpps тому деякі edc16 bmw в той час як травень, немає...
травень йде сильний на лінії can
якщо вам необхідно робити в основному свій автомобіль і просто вибрати podotto краще для вашого автомобіля.
якщо ви збираєтеся зробити парк автомобілі-й? велика або коли ви робите це для роботи, краще витратити на щось більше? і, можливо, прагнути до півнику v2 клон
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Ви для початку я почну вчитися на моїй, на ебу edc16c39 альфа 159 2.4 jtdm.
для цієї машини mpps йде відмінно
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
ідеальний![]()
принаймні, початок мені уявлення про структуру карти
я можу спокійно kn windows 7 64bit або краще використовувати 32-бітний?
для мене ? краще 32bit
гаразд, ідіть на х 32bitтак а ти rifarmi гарною чистою перевстановлення.
Thanks![]()