хлопці, сьогодні один друг-колега, до якого я роблю сервіс files on line сказав мені, що він хотів, щоб rimappassi одне 147 1.9mjet 150cv, що зовсім погано,помер як не дивно, і багато іншого, що я не тут, щоб вказати,тоді я сказала, ну карти дивні, від некомпетентних цього я бачив, але в основі симптомів, що ви говорите, буде " механічні проблеми, і не залежить від карти,в цей момент власник каже, що спочатку це було добре, і що проблема виникла після зіставленні, але він упевнений на 100%, в залежності від слави rimappatore, що не залежить від карти, і який мені виклик, щоб змусити його йти добре, і сильна машина після моєї зіставленні в цей момент впевнений в тому, що мій, я сказав йому, якщо ви чекаєте 15 хвилин відправити вам карту тільки, що він мені знадобилося 17 хвилин, хехехе ну ви думаєте, що ви бачили файл mod попереднього rimappatore тут розміщена, як вірю, що це закінчиться?
я відмінно, що він намагався чи хотів робити, але без успіху, але з вас слово, що ви думаєте, після перегляду файлу мод?
зіставленні виплачується 200€
файл ori знайти його тут в базі даних і' 533_727
http://www.professionalchiptuning.ne...hp?42-Alfa-147