привіт, хлопці, знову в середу, але дуже зацікавлений і готовий вчитися-й? можна від вас
привіт, хлопці, знову в середу, але дуже зацікавлений і готовий вчитися-й? можна від вас
ок, адмін, що я можу змінити? мене, я можу сказати, що у мене пристрасть до автомобілів в цілому, і в ****llo механіки мене кабель добре, я б сказав, що стосується електроніки управління, я новачок, але бажання і curiosit? дізнатися, багато чому? сьогодні електроніка є майстром, і карта, яку зробив doc ви радикально змінюється доставки і в результаті задоволення від водіння, в додаток до продуктивності, звичайно ;-)
[QUOTE=garret;378]ок, адмін, що я можу змінити? мене, я можу сказати, що у мене пристрасть до автомобілів в цілому, і в ****llo механіки мене кабель добре, я б сказав, що стосується електроніки управління, я новачок, але бажання і curiosit? дізнатися, багато чому? сьогодні електроніка є майстром, і карта, яку зробив doc ви радикально змінюється доставки і в результаті задоволення від водіння, в додаток до продуктивності, звичайно ;-)
Бажаючи могли б ви сказати нам, де ви знаходитеся і чим займаєтесь
Чи не поділяється знання залишається самоціллю.
я в провінції п'яченца, і я працюю далеко, навіть якщо моя мрія ? відкрити майстерню яка займається також rimappature, а також механічна частина, як роботи друкарів флексографічного
Привіт і ласкаво просимо.... також для мене chiptuning ? пристрасть і шкода, що став моєю роботою, але в житті, на даний момент, я займаюся зовсім іншим.
добре приїхав, між нами,хороший форум.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
здрастуйте, ви побачите, що ви знайдете все, що вам потрібно