Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 41
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293

Крутний момент двигуна!як інтерпретувати на ecm titanium?

хлопці, я хочу відкрити цю тему з вами, то:крутний момент двигуна, виражається в кгм або в Нм його в двигун і тяги, що впливає на газ conbustione на поршень, ще поштовх і сильний ще ce пара, очевидно, мовлення та довго, і є багато факторів, щоб прийняти до уваги,зараз я хотів би об'єднати цю розмову фактор відображення,на ecm titanium на edc16c8 я запитуваний крутний момент під час прискорення і крутного моменту замовлення, при стандартних умовах, як їх інтерпретувати??,на графіку я вважаю, об / хв,%,Нм, але, як ви raggiona в цьому випадку??наприклад, на графіку я вважаю, 3500 rpm 100% до 500Nm,raggionandoci збільшення крутного моменту за допомогою програмного забезпечення може бути зроблений тільки з допомогою більшого наповнення камери згоряння доторкнувшись ці карти не що інше, як збільшення кількості дизельного палива, чи не так?або кращого згоряння, отже, заздалегідь вводять???хлопці, дякую і вибачте, але я ними почала я намагаюся зрозуміти щось........

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    спасибі манро у відповідь мова, і ясно,коли це стосується інших картах замість цього ви йдете до збільшення тільки одне те, наприклад, якщо ви збільшуєте тиск дизель не є і інші стратегії ecu правильно?тоді інша справа, завжди на edc16c8, що б свинки тобто моя машина!....я мапу кількість дизельного палива впорскується збільшення в мм3 і карту тиску дизельного палива збільшення в бар, але raggionando подумали, якщо, наприклад, збільшення тиску стратегії ecu яка ?!по мені, знаючи досить добре до всіх модулів для проведення екю за допомогою сигналу шім збільшує команду на drv буде aumentanto так і витрати на вході в насос високого тиску, відповідно, у нас ще тиск і ще кількість дизельного палива впорскується правильно?то ми говоримо, що є дві карти рівні, і досить mod чи міркування??дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    80
    Пояснення красивий

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    Але переміщаючи тільки той, об'єктивного і, залишивши орі я зробив журналів і нічого не змінюється.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    привіт манро відмінні пояснення спасибі!!
    повертаючись до мови у практиці, я кількість дизельного палива iniettatto у мм3, то я час впорскування (сша) і' під фаза iniezzione 1 базова карта до чотирьох, як мені здається, збільшення і' (deg), що ця карта??градусів заздалегідь??потім я тиску в рампі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    *team електроніка:дякую..але є речі, вчіться legendo форум.....
    *megamind:я не дуже добре розумію, що ви зробили....прес-obbiettiva ? прес-карта "rail", що саме говорить саме слово ? мета, що ecu повинен проводити на насос високого тиску....якщо ви змінюєте, як залишити ori прес-obbiettiva??
    що то прес фактичного ненадходження цієї obbiettiva..це ? все ще мовлення.....
    Я поміняв об'єктив, але не мапу. На Rail у мене 5 таблиць rail обмежувач повітря і 3 окремих значень x мета

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    виховання не st? розуміючи нічого...що-в чергу, будь ласка ? пояснив добре....не думай, що я як інженер-електрик все одно так....те, що s? я поділяю для інших я намагаюся важко це пояснити? якщо ви не робите мене зрозуміти точно, і все важче..
    який mappastai говоримо??
    ок, вибачте!!!
    тоді на ecm titanium завжди зі звичайним edc16c8 я на системи вприскування палива : кількість палива впорскується f(rpm,trq) (1), то я вважаю, час впорскування (1), то нижче я фаза уприскування - iniezzione головна базова карта 1 (1) карти, я 5... мої сумніви ці кількість палива впорскується і спрямована на часу уприскування??? ці карти є основними градусів вперед?' спасибі манро терпіння...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    ок, вибачте манро.....!!!
    тоді на ecm titanium завжди зі звичайним edc16c8 я на системи вприскування палива : кількість палива впорскується f(rpm,trq) (1), то я вважаю, час впорскування (1), то нижче я фаза уприскування - iniezzione головна базова карта 1 (1) карти, я 5... мої сумніви ці кількість палива впорскується і спрямована на часу уприскування??? ці карти є основними градусів вперед?' спасибі манро терпіння писати до пк не моя сильна сторона, я висловлюю погано...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    ви не дотримуюся мегамозок...прес-obbiettiva ? карту одне і теж....і ? тільки па мапу 5 таблиць, які ви говорите, я ніколи не visteper карту press rail ne, тим менше в обмежувач повітря....
    не ? що вас збентежило з карти turbo??
    Ні, ні, тепер я намагаюся поставити зображення тільки, що я безлад речей відкриті, і я не можу...
    Я на діагностиці бачу ціль, якщо в таблицях rail обмін значення не старшешаг ніколи не мета, а прибуття-й? або менше цієї величини.
    Наприклад, якщо у мене 1600, як мета більш не піду, якщо на обмежувач rail встаю в 1660, мета мені залишається тим же 1600 і більше не збираюся...якщо обмін з окремими бітами можу замість того, щоб закріпити нову мету змінилася, і фіксується на тих, з окремими бітами.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    привіт манро!!!якщо ви postala зображення буде корисна тим, хто, як я, і на початку!!решта кількість палива впорскується і ще, зрозуміло, решта план vediamo.una щось я не зрозумів : якщо ви розділите нм для даного значення ottienii iq??!!спасибі.............

Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •