Сторінка 1 з 6 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 56

Обговорення: корекція cechksum з mpps

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372

корекція cechksum з mpps

привіт, я бачив, що для деяких автомобілів в mpps каже, що виправити cks, перш ніж писати, програма ж від сколково? же це зробити, а хто-небудь знає, як це зробити? інша річ, якщо змінюється файл з titanium, і я драйвер, поправляє йому безпосередньо?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    тоді в teria, коли mpps каже, що він автоматично обчислює sw обробки не робить, а коли mpps говорить вам, що не робить це автоматично робить sw, але тільки з драйверами точно,у разі титану при завантаженні файлу, а потім ви завантажте драйвер, сумісні одного файлу в головному вікні в правому нижньому кутку ви знайдете напис checksum, а потім в riquadrino номер, що сім'я файлу, якщо існує число ck lo обчислює його, якщо перебуваєте точок немає, отже, ви повинні переконатися в тому, що робить програміст в запису.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    Nn я на кпп ? навпаки?але те, що gi? я написав як я зробив?

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав andreap Visualizza Messaggio
    Nn я на кпп ? навпаки?але те, що gi? я написав як я зробив?
    вибачте, що " в іншому випадку,якщо mpps говорить, що він робить, добре, якщо mpps каже, що не робить того, хто його робить? sw ок?
    якщо внизу в правому нижньому кутку виходить номер родини означає, що розраховує ck них, якщо вони виходять з точок, не розраховує, звичайно, з драйвера ясно?
    я не знаю, якщо я twilled погано, або потрібно уважно перечитати моє попереднє повідомлення.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    всі кпп....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Рим
    Et
    59
    Повідомлення
    89
    для розрахунку cks з mpps, коли не робить це автоматично, ви повинні зробити це таким чином:
    натисніть значок cks і відкрити файл .мод для завантаження, через кілька секунд знову відкривається діалогове вікно, в якому вам каже, щоб вказати, де знаходиться файл .ori, виберіть файл .орі і cks розраховується з програми, після чого ви зможете записати у файл .mod
    Я сподіваюся, що написав, так включаючи

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tuommo89
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    149
    Citazione Спочатку Написав Жерар Visualizza Messaggio
    для розрахунку cks з mpps, коли не робить це автоматично, ви повинні зробити це таким чином:
    натисніть значок cks і відкрити файл .мод для завантаження, через кілька секунд знову відкривається діалогове вікно, в якому вам каже, щоб вказати, де знаходиться файл .ori, виберіть файл .орі і cks розраховується з програми, після чого ви зможете записати у файл .mod
    Я сподіваюся, що написав, так включаючи
    дякую за пораду =) ...я не розумів ще, як це зробити! дуже, дуже ясно

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tuommo89
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    149
    у мене питання я ...... якщо всередині ecu c'? вже файл .мод поставив від упорядників я, щоб поставити мою карту і розрахувати cks , коли мене просить файл .ori я ставлю те, читав раніше з mpps , cio? .mod, і обчислює те ж саме? чи потрібно оригінал для сили?

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    якщо mpps говорить вам, залежно від машини ck розраховується автоматично на запис не створити проблем, напишіть ваш файл, і робить усе, що якщо він говорить, що ск не розрахована на запис автоматично, переконайтеся, що у вас розраховується ти з sw обробки.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    прозорий

Сторінка 1 з 6 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення