Привіт всім, мені запропонували power gate R офіційного продажу.
Я хотів би знати, як іде в цілому, а які-ecu я можу читати і писати?
Всім заздалегідь дякую.
Привіт всім, мені запропонували power gate R офіційного продажу.
Я хотів би знати, як іде в цілому, а які-ecu я можу читати і писати?
Всім заздалегідь дякую.
привіт,тоді я раджу вам бути обережним, тому що версія r-це те, що робить лише ford,але тоді не було би м, що робить кілька машин і ви завжди можете використовувати і, нарешті, версія s, яка ідентична m лише, що на практиці, як тільки читати файл ori машини powergate пов'язує цей файл, і ви можете ввести тільки ще 2 файла всередині типу step step 1 і 2, то, якщо ви хочете використовувати його на інший автомобіль або перепишіть файл орі, і він скидає або зробите скидання від alien 60 євро,якщо ви не поспішайте, ми створюємо міні-магазинчику віртуальний, де ви знайдете також powergate m і багато чого іншого, щоб дати вам можливість придбати у нас на те є наша допомога і гарантії будь-якому випадку,я гарантую, конкурентоспроможні ціни, але саме головне-допомогу в разі проблем.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Насправді я не сказав, які ecu може зробити. Спасибі, attender? ваші пропозиції.
ймовірно, я помиляюся, я знаю, що все edc17 групи vag не "f"?...е? всі edc17 bmw, і я s? що не f? також багато edc16c39 типу fiat alfa lancia...
у самому справі, має парк автомобілів дивним, насправді робить дуже складні машини типу edc17 і bmw edc16 і потім, може бути, не тому, нерозумно edc16 перо, і я гарантую, що дешево і працює добре,ось тобі посилання, список сумісних автомобілів, які ви можете переглянути,очевидно, що список відноситься як до версії s, але пов'язує тільки один транспортний засіб і як версію m,якщо вам потрібно для особистих речей або кілька автомобілів, зокрема, чи semplicemante, щоб розширити ваші програмісти я б сказав, що дуже добре.
http://www.alientech-to.it/dox/Pwglist.pdf
Чи не поділяється знання залишається самоціллю.
Таким чином, з версії R не роблю нічого, крім форда?!
З м і s, має великий парк автомобілів, а не...
Ви можете сказати мені, між тим, що транспортні засоби, робить точні версії s?
хлопці, у мене питання задати, я б хотів, щоб зіставити fiesta мого брата ? 1.4 tdci 2003 року, монтує siemens sid 802, з powergate s я можу читати підряд оригіналу, а потім зберегти його на комп'ютері і відправити його, щоб це змінити? заздалегідь спасибі всім