Результати 1-3 з 3

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336

Мінімальне нерівномірне New Beetle td 90 Л. с.

Не можу вирішити проблему холостого ходу на нерівній двигуна Volkswagen TD 90 Л. с. ALH з роторним насосом. Коли автомобіль знаходиться в нейтральному з колеса в рух, мінімальна нерегулярно, лише колеса ferme стабілізується і працює відмінно.
    Наприклад, приходячи на світлофорі, натискаю педаль зчеплення, на холостому ходу починає стрибати.
    Змінилася ECU, перепризначений, калібрування насоса, навіть з VAG-COM, форсунки в порядку, але проблема не вирішена. Це тільки дратує, в цілому, в руху автомобілів, це добре, але я хотів би зрозуміти, що причина і можливе рішення. Коли-небудь у кого-небудь? добрий день.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    1 маховик зламав
    2 Заздалегідь, носити в насос
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336
    Спасибі cinqueturbo.
    Я думаю, тоді як маховик, так як вже старий і навіть якщо це не шум, мені здається, що є якась вібрація. Насос я не думаю, тому що замінює його іншим, навіть якщо використовувати його , але проблема залишилася. Важко знайшов насос з такою ж проблемою моєї.
    Я міняю двигун, а потім повторити зчеплення, потім я повідомлю вам про результати.

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •