Хтось буде такий люб'язний, щоб дати мені в око, якщо цей файл зроблений пристойно?
У додатку Орі і Mod.
Ecu: Mjd 6f3 8DFC2/HW04P-3545-B595
Спасибі.
Хтось буде такий люб'язний, щоб дати мені в око, якщо цей файл зроблений пристойно?
У додатку Орі і Mod.
Ecu: Mjd 6f3 8DFC2/HW04P-3545-B595
Спасибі.
Доброго дня, напишіть ще 8DFC2?? і MJD6F3
бачиш, що і зовсім інший ECU тільки програмне забезпечення і троюрідний брат...
файл, здається, в порядку, що я зробив?
якщо перейти на сайт mtx знайти вільне програмне забезпечення, що робить, впевнений, добре, але не забудьте скинути всі параметри також скидання деградації масла і заміна fap, перш ніж писати файл
а якщо у вас проблеми, спробуйте це..
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Я бачив на багатьох автомобілях з EGR Off, середня регенерації збільшується..
тобто замість того, щоб кожен 1000 км проходить 1500
"числа у випадку, якщо у мене Журнал, який я можу переглядати"
так що я припускаю, є перевагою, але також може бути для технічне обслуговування проводиться для впускних колекторів, що буде відповідати після завершення роботи на цих 1,3..
Не можу скачати файл, щоб перевірити його, але якщо ти це зробив з Ads Dpf Remover оригінальний не думаю, що будуть проблеми..![]()