Результати 1-6 з 6

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336

Temic Мерседес "майже" заблокований 0004467840

Привіт,
    я шукаю інформацію про ебу TEMIC 0004467840. Після запису погано(я вважаю) з Kess, cl, середній висвітлює регулярно, повернувшись до мінімуму, але якщо швидкість солі кілька обертів і смикає. У діагностику входить, але не є помилки. Я не можу переписати через OBD, riflesciata в школі нічого не змінюється.
    Має 2 мікро-процесорів, можливо, що один управління запуск і керування тиском і, що один не пропустив?
    Ремонтує?
    Ви можете клонувати?
    якщо знадобиться, додаю ОРІ
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di micheleyr6
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Болга
    махачкалі
    Повідомлення
    98
    напишіть що-небудь ще в пропозиціями та питаннями..що temic і?рік з половиною..що флеш монтує,до правильно cks?до намагалися зашифрувати, і плоский?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336
    Id ECU : HW VGJM0A86, Sw 53, запасні 041 446 09 40 ZGS 004. Монтується на вантажівку Mercedes Atego 2003 року. Я не знаю, флеш-пам'яті, яка була переписана з іншого зіставлення з файлом ОРІ. І сталося, що після запису або перед закінчити вирубилася харчування від kess (коротке замикання або і з тих пір тільки в діагностиці, але кесс не читає, не пише. Вона ніби відірвалася lina K., Нарешті, має помаранчевий індикатор горить, з обручем , що це іммобілайзер або будь-recovery?

Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Болга
    махачкалі
    Повідомлення
    98
    я не думаю, що індикатор горить іммо, інакше не заводився зовсім...
    але ти не прочитав файл, перш ніж писати?
    kess, з цим ecu дає вам можливість прочитати eeprom,bekap повний,написати повний файл або тільки карти як ти зробив?
    ти, що файл був написаний?
    ви повинні спробувати переписати його в boot mode, в посібниках kess ce все..
    завжди якщо ваш kess не смажений..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336
    Для boot mode я не кабель, і не вважаю, pin-out. Я читав і писав кілька разів, аж до блокування. Kess, це нормально. На іммобілайзер, у мене є сумніви, оскільки транспортний засіб у промисловій ви можете, що recovery іммобілайзер можна, наприклад, закрити кран і не дати повністю відключається, як на легкових. Зараз все одно в повній темряві. спасибі в будь-якому випадку.

Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Болга
    махачкалі
    Повідомлення
    98
    я не розумію, якщо до bekap повний,якщо до даних e2p і т. д..
    у будь-якому випадку дивіться, якщо вам може бути корисно це процедуру, описану тут

http://blog.obdii365*****/2016/01/26...ng-to-kess-v2/

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •