Результати 1-5 з 5

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Повідомлення
    62

Kessv2 помилка зміни швидкості не здійснюється

Kessv2 помилка зміни швидкості не здійснюється , привіт усім і дякую, хто допоможе мені, я новачок, і я намагаюся зробити egr off на Panda 4x4 1.3 Mtj блок управління mjd6jf hw02 читати в бд без проблем з kessv2 файл, 448 kB потім я змінив з ecmtitanium і я намагаюся переписати вставити файл потім kessv2 питає мене, навіть оригінал починає писати мені падає з цією помилкою Зміну швидкості не увійшли не знаю, що це таке, і все одно машини-то не відразу дають спокою , я перевірив в hex hw токарні верстати з етикеткою все гаразд, хто мене знає, як допомогти ?дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di micheleyr6
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Болга
    махачкалі
    Повідомлення
    98
    привіт...швидше за все, повинні змінити швидкість зв'язку kess

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Повідомлення
    62
    Дякую за відповідь,але, будучи новачком, не знаю, як визначити швидкість і потім як я можу знати, якщо я повинен встановити більш повільно або швидко, kess, не робить це автоматично

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di micheleyr6
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Болга
    махачкалі
    Повідомлення
    98
    привіт..я спробував перевірити в kess..для цього ecu не ce l параметр швидкості обміну..
    до вирішується то?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Повідомлення
    62
    На жаль, немає також і тому, що я не хотів повторити спробу з-за страху блокування-це все одно один і той же ебу в bdm, мені вдалося зробити, я хотів Зрозуміти, в цьому помилка, тому що, очевидно, легко через OBD швидше і не треба розбирати блок управління

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •