доброго ранку, я шукав місце, щоб підняти рейку alfa romeo 147 jtd 115 л. с. більше 1400 бар...я повинен довести до 1600 бар мають поміняв насос високого тиску з 2.4. я бачив, що є і обговорення бісером, але колеги кажуть мені, що я не права. хтось може допомогти?
привіт mjet10 підняти тиск в рампі, на висоті 1600 це неможливо.датчик-це "сліпий"до 1500.єдиний спосіб-це міняти датчик з однієї верхньої як mjet і лінійні, в результаті на карті.встановіть насос на 2.4 не приносить так багато переваг,двері залишається завжди 100mmg дизельного палива,якщо ви хочете результати гран-рельєф краще переглянути насоса, змінюючи плунжерів.звичайно, це просто порада!!я перепробував всі
так, ти міг би отримати цікаві результати, навіть з насосом, але якщо ви хочете більш високу продуктивність, не є необхідним, щоб збільшити тиск, потрібно побачити, якщо ви можете до збільшення витрат дизельного палива, форсунок, і, звичайно, ви можете зробити, принаймні, поки не дійдете до межі прокачування насоса. і ви можете зробити це без підвищення тиску.
підвищення тиску тільки при "з'їв " відразу від ебу і не дає уявлення, якщо не супроводжується відповідними змінами контуру.