Добрий день!
я прошу допомоги, так як я б хотів виправити помилки p0601 в результаті P0531 (помилка котушки 1) і роботи на 2 або 3 пункту 1.2 natural power у 2008 році, який монтує iaw 5AF.PE/HW603/21-ПА (код 51793108)
я розумію, що це не збій обладнання, але і програмного забезпечення e2p підтверджені?
я знайшов тут http://www.professionalchiptuning.ne...o-vt342-3.html файл " hw51793108-swBAPA9.rar " що робить у моєму випадку, я б сказав.
цікаво, якщо ви знаєте, скажіть мені адреси, що код іммо офф, якщо знаєте, дати значення для scodifica часткове або повне (хоча і в першому припущення, я б хотів скопіювати файл виявили тут, ті, які читати ecu, щоб врятувати) (я думаю, я буду використовувати winols)
якщо у вас є вже якийсь інший трюк, щоб дати для читання і запису, побачив, що я зовсім не експерт, наперед дякую
порівняно з ecu iaw 59F, HW > 100, що труднощі мені доведеться чекати
якщо у мене хороша пам'ять, я зійшов з розуму, щоб працювати iaw 59F, з ktag (отвір для того, щоб послати його в човен і т. д...і т. д...) і я навіть не пам'ятаю, як закінчиться ця спроба.
у мене є Kess і Ktag думаю, що перший буде марно, і що мені доведеться працювати в школі з другого.. чи не так?
це iaw 59F, що сказав хвилину тому, якщо знайду можу клонувати, як 5AFPE ?