Привіт. Хто мене контролює, якщо я зробив добре scodifica всього цього ECU. Я прочитав eeprom 95320 та обробки файлів з sw free, на якій наведені тільки 6F3. І так само або файл неправильно? У кінцевому підсумку на руку?
дякую
Привіт. Хто мене контролює, якщо я зробив добре scodifica всього цього ECU. Я прочитав eeprom 95320 та обробки файлів з sw free, на якій наведені тільки 6F3. І так само або файл неправильно? У кінцевому підсумку на руку?
дякую
Я можу навіть processartelo але подивіться тут є на 100%
http://www.professionalchiptuning.ne...ati-vf128.html
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Ні, в базі даних немає. Мої сумніви, якщо і обробки файлу програма для 6F3 може також застосовуватися для 6JF.
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
я вважаю, що краще зробити на flash, може бути, читання в bdm.
уго ---- президент A.E.P.
Мені вдалося прочитати в BDM, але у мене не працює мод, що я роблю. БОС або Cinqueturbo, ви Можете спробувати Ви? Дякую
Спробуйте це
Спасибі cinqueturbo. Як завжди
ви вирішили?
уго ---- президент A.E.P.
Ви УГО Вирішена. Тепер у мене інший, що я не можу зробити. Відкриваю іншій посаді. це IAW 4AF.